Κορωνοϊός: Μωρά 10 και 22 μηνών με κορωνοϊό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Με C-130 μεταφέθηκε το ένα από τη Λέσβο- Μάχη να μη διασωληνωθεί το δεύτερο

«Καλπάζει» ο κορωνοϊός και δεν «κοιτάζει» ηλικίες, αφού ακόμη και μωρά έχουν νοσήσει. Ένα αγοράκι μόλις 10 μηνών μεταφέρθηκε για νοσηλεία με C-130 στην Αθήνα, ενώ στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης δόθηκε μάχη για να μη διασωληνωθεί μωρό 22 μηνών. Ακόμη, 6 παιδιά έως 16 ετών νοσηλεύονται με Covid-19 στο ίδιο νοσοκομείο.

Κορωνοϊός: Στο «κόκκινο» η Βόρεια Ελλάδα - Ποιοι νομοί κινδυνεύουν

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε δημοσιογράφος του «lesvosnews.gr» στο Mega, ένα μωρό 10 μηνών παρουσίασε χθες φρικτούς πόνους στην κοιλιά. Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί στην Αθήνα. Όμως, το αγοράκι διαγνώστηκε με κορωνοϊό και χρειάστηκε να μεταφερθεί μ C-130 μέσα σε ειδική κάψουλα στην Αθήνα. Θετική στον κορωνοϊό είναι και η μητέρα του μωρού, η οποία συνοδεύει το μωρό.

Ανίκητος ο κορωνοϊός στη Βόρεια Ελλάδα - Τα νέα μέτρα που εξετάζονται

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν τα όσα είπε στον ΣΚΑΪ εθελόντρια νοσηλεύτρια στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έδωσε μάχη για να μη διασωληνωθεί μωρό 22 μηνών, το οποίο εντοπίστηκε θετικό στον κορωνοϊό, αλλά δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Παράλληλα, η ίδια σημείωσε ότι στο νοσοκομείο νοσηλεύονται με κορωνοϊό 6 ακόμα παιδιά, ηλικίας έως 16 ετών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top