Πάρτι στη Συγγρού: Τι συνέβη εκείνη τη βραδιά στο roof garden

Ελεύθερη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης η 24χρονη

Ελεύθερη μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση για το «κορωνο-πάρτι» ση Συγγρού αφέθηκε η 24χρονη που φέρεται να είχε σχέση με την οργάνωσή του.

Πάρτι στη Συγγρού: Οι ποδοσφαιριστές και τα μοντέλα έτρεχαν να κρυφτούν

Το πάρτι στο roof garden του ξενοδοχείου ξεσήκωσε τη γειτονιά αργά το βράδυ της Κυριακής παρά τα αυστηρά μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ για τον κορωνοϊό. Μετά από καταγγελία πολίτη, η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και βρήκε τους 30 καλεσμένους να διασκεδάζουν. Ανάμεσά τους μοντέλα και τρεις παίκτες του Ολυμπιακού: ο Σεμέδο, ο Μπρούνο και ο Ραντζέλοβιτς. Συνολικά, επιβλήθηκαν 30 πρόστιμα των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας.

Η 24χρονη συνελήφθη καθώς το ξενοδοχείο ανήκει στην οικογένειά της και θεωρείται ύποπτη για τη διοργάνωση του παράνομου πάρτι.

Όπως είπε ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας, στον Alpha, η κοπέλα αρνείται τις κατηγορίες και «δείχνει» έναν Αυστραλό ως αυτόν που ξεσήκωσε τους ενοίκους του ξενοδοχείου. «Είπε και το πρόσωπο και το ονοματεπώνυμο του Αυστραλού, έδωσε και το κινητό του τηλέφωνο που είχε την πρωτοβουλία να μετατρέψει τους ενοίκους σε συμμέτοχους ενός πάρτι. Υπάρχει ένα πρόσωπο που φαίνεται ότι κάνει τη ζωή καλύτερη κάποιων γνωστών ποδοσφαιριστών και κάποιων γνωστών μπασκετμπολιστών» αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας.

Συγγρού: Παίκτες του Ολυμπιακού διασκέδαζαν στο μυστικό «κορωνο-πάρτι»

Από τη μεριά της η 24χρονη ανέφερε: «είμαι υπεύθυνος άνθρωπος, σέβομαι απόλυτα τα μέτρα, τα οποία έχει επιβάλει η κυβέρνηση και στεναχωριέμαι γιατί και εγώ προσωπικά δυσφημίστηκα, αλλά και η οικογένειά μου και το ξενοδοχείο μας».

Μάλιστα υποστήριξε ότι δε γνώριζε κανέναν από όσους ήταν εκεί. «Δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο, δεν ξέρω ούτε τους ποδοσφαριστές ούτε τα κορίτσια που είχαν φέρει» είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top