Πάρτι στη Συγγρού: Οι ποδοσφαιριστές και τα μοντέλα έτρεχαν να κρυφτούν

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που «αδειάζει» τους παίκτες

Έντονο είναι το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω από το πάρτι στην ταράτσα γνωστού ξενοδοχείου στη λεωφόρο Συγγρού με τους... εκλεκτούς καλεσμένους. 

Η 24χρονη συνελήφθη ως υπεύθυνη του ξενοδοχείου και της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παραβίαση των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συγγρού: Παίκτες του Ολυμπιακού διασκέδαζαν στο μυστικό «κορωνο-πάρτι»

Η κατηγορούμενη στην οποία επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο των 3.000 ευρώ, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί. Λόγω απουσίας των μαρτύρων της δικογραφιας η δίκη αναβλήθηκε για τις 19 Νοεμβρίου.

Ποδοσφαιριστές και μοντέλα στο πάρτι

Λέγεται ότι το πάρτι διοργανώθηκε διαδικτυακά, οι προσκλήσεις στάλθηκαν σε συγκεκριμένα άτομα, ανάμεσά τους παίκτες του Ολυμπιακού και μοντέλα. Οι ερυθρόλευκοι που διασκέδαζαν στο κορωνο-πάρτι είναι ο Σεμέδο, ο Ραντζέλοβιτς και ο Φελίπε. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τους «έβγαλε στη σέντρα» και καταδίκασε το συμμετοχή τους. 

Ο Ρούμπεν Σεμέδο / INTIME

Σύμφωνα με πληροφορίες, η είσοδος στο ξενοδοχείο γινόταν με κάρτα ή κωδικό ασφαλείας. Η βραδιά κυλούσε υπέροχα στο roof garden του γνωστού ξενοδοχείου, μέχρι την αιφνιδιαστική παρουσία της αστυνομίας.

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς / INTIME

Όταν έγινε η έφοδος, προκλήθηκε πανικός. Μάλιστα, κάποιοι από τους καλεσμένους έτρεχαν στο μπάνιο για να κρυφτούν... 

Ο Μπρούνο Φελίπε / INTIME

Πολίτης κατήγγειλε το πάρτι στην αστυνομία 

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε μετά από καταγγελία πολίτη. Οι αστυνομικοί έφτασαν μετά από λίγη ώρα στο σημείο, όμως κανείς δεν τους άνοιγε, γεγονός που κίνησε υποψίες. Όταν τελικά κατάφεραν να μπουν στον χώρο, διαπίστωσαν ότι όντως το πάρτι βρισκόταν σε εξέλιξη. Άλλωστε, η μουσική ήταν τόσο δυνατή που δε θα μπορούσαν να το αρνηθούν 

Στο roof garden βρίσκονταν συνολικά 31 άτομα, στα οποία επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ για μη χρήση μάρκας και 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων περιορισμού μετακίνησης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το πάρτι στη Συγγρού 

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

«Δε διοργανώθηκε κανένα πάρτι» λέει η 24χρονη 

Ο Αλέξης Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση της νεαρής που είναι υπεύθυνη του ξενοδοχείου. Η ίδια ισχυρίζεται ότι τα πράγματα έγιναν πολύ διαφορετικά. 

«Δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι. Στο ξενοδοχείο είχαν κλείσει δωμάτια με το γνωστό νόμιμο τρόπο διάφορα πρόσωπα και τα στοιχεία της ταυτότητάς τους κατεγράφησαν και απεστάλησαν στην αστυνομία, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Χωρίς τη συμμετοχή ουδενός από την ιδιοκτησία ή τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, τις πρώτες πρωινές ώρες ορισμένοι από τους πελάτες του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων οι παίκτες του Ολυμπιακού, ανέβηκαν στο Roof Garden του ξενοδοχείου και χρησιμοποιώντας φορητή μεγαφωνική συσκευή άρχισαν να χορεύουν και να θορυβούν γενικότερα, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ακροπόλεως, το οποίο επενέβη άμεσα και συνέλαβε όλους τους συμμετέχοντες» υποστηρίζει η πλευρά της 24χρονης μέσω του δικηγόρου της.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top