Ιωάννινα: Θετικοί στον κορωνοϊό 46 ηλικιωμένοι σε γηροκομείο

Θετικοί και εννέα εργαζόμενοι - Κραυγή αγωνίας από τον ιδιοκτήτη

Δείτε στο βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star στη 1-11 τι ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες για το γηροκομείο στα Ιωάννινα.

Συναγερμός έχει σημάνει από το Σάββατο στα Ιωάννινα μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού σε οίκο ευγηρίας, όπου τελικά νοσούν συνολικά 46 τρόφιμοι και εννέα εργαζόμενοι.

Κορωνοϊός: Πολλά κρούσματα σε γηροκομείο των Ιωαννίνων

Ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου, σύμφωνα με το epiruspost.gr, κάνει έκκληση προς τους αρμοδίους για τη μεταφορά 35 ηλικιωμένων ασθενών με Covid-19 που παραμένουν στο Γηροκομείο. Όπως ανέφερε, από τους συνολικά 46 νοσούντες έχουν μεταφερθεί μόλις 21 σε νοσοκομεία της Ηπείρου, ενώ ορισμένοι από τους υπόλοιπους χρήζουν άμεσης νοσηλείας.

Κορωνοϊός: Σε μίνι lockdown από σήμερα Ιωάννινα και Σέρρες

Αποδεκατισμένο φαίνεται ότι είναι και το προσωπικό του γηροκομείου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν θετικοί εννέα εργαζόμενοι.

Το πρώτο κρούσμα διαγνώστηκε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου σε εργαζόμενη του γηροκομείου και μολονότι απομονώθηκε άμεσα όπως και όλοι οι εργαζόμενοι της βάρδιας, ο γενικός υγειονομικός έλεγχος ξεκίνησε την επόμενη Παρασκευή 30 Οκτωβρίου οπότε και διαπιστώθηκε η εκτεταμένη διασπορά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top