Κορωνοϊός: Νοσηλεύτρια βγήκε για τέταρτη φορά θετική στον ιό

Νοσεί από τις 16 Σεπτεμβρίου

Θετική για τέταρτη συνεχόμενη φορά στον κορωνοϊό βρέθηκε μία νοσηλεύτρια που εργάζεται σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής.

Η κοπέλα ξέσπασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου λέγοντας ότι ο εφιάλτης που περνά, δεν έχει τέλος.

Η νοσηλεύτρια νοσεί από τις 16 Σεπτεμβρίου. Στην αρχή είχε πυρετό, βήχα και πόνο στα κόκκαλα. Τα συμπτώματα υποχώρησαν όχι όμως και ο ιός με αποτέλεσμα να βρίσκεται συνεχώς θετική για 24 ημέρες.

Κορωνοϊός: Βρέθηκε ο ανήλικος μετανάστης που το έσκασε από τον Ευαγγελισμό

Η ίδια όπως δήλωσε στο Star δεν περίμενε πως το τέταρτο τεστ θα ήταν θετικό. «Η αλήθεια είναι ότι περίμενα ότι θα ήταν αρνητικό και στεναχωρήθηκα γιατί θέλω να επιστρέψω στη δουλειά μου. Δεν μπορώ να κάνω όμως κάτι δυστυχώς. Θα πρέπει να περιμένω και το πέμπτο τεστ και βλέπουμε» αποκάλυψε.

Η νοσηλεύτρια δεν έχει πια συμπτώματα κορωνοϊού σε αντίθεση με τις πρώτες μέρες που ήθελε να είναι συνέχεια ξαπλωμένη επειδή ήταν κουρασμένη.

Η νοσηλεύτρια, όπως παραδέχτηκε, δεν πίστευε ότι θα νοσήσει η ίδια από το κορωνοϊό. Η μεγάλη της έκπληξη όμως είναι ότι βγαίνει συνεχώς θετική στον ιό. Τώρα περιμένει να κάνει το πέμπτο τεστ με την ελπίδα αυτή τη φορά ότι θα βγει αρνητικό.

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα ένα ολόκληρο χωριό στη Ναύπακτο

«Είμαι αγχωμένη γιατί θέλω να βγω, να επιστρέψω στη δουλειά μου και να μπω στις καθημερινές μου συνήθειες. Ο κορωνοϊός βέβαια σου αλλάζει τη ζωή γιατί αλλάζουν όλες οι συνθήκες και όλες οι συνήθειες σου οι καθημερινές. Με φόβισε γιατί δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω στην αρχή» ανέφερε.  

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top