Νοσηλεύτρια με κορωνοϊό: «Είμαι θετική σε τρία συνεχόμενα τεστ»

«Υπάρχουν στιγμές που τρελαίνεσαι»

Νοσηλεύτρια σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής βγαίνει συνεχώς θετική στον κορωνοϊό μετά από τρία τεστ. 

Όπως περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου, συνεχίζει να βγαίνει θετική. «Δεν αντέχω άλλο» είπε. 

Τρίκαλα: Φοιτήτρια κόλλησε κορωνοϊό σε πάρτι γενεθλίων

Η Γεωργία νοσεί με κορωνοϊό από τις 16 Σεπτεμβρίου. Τα συμπτώματά της είναι ήπια και βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό. Εργάζεται σε νοσοκομείο της Αττικής που δεν είναι νοσοκομείο αναφοράς.

«Οι ασθενείς οι περισσότεροι δεν θα φοράνε μάσκα. Άλλοι έχουν δύσπνοιες δεν μπορούν να φορούν τη μάσκα τους συνέχεια. Εμείς ερχόμαστε σε επαφή, μπορεί εμείς να φοράμε τη μάσκα μας αλλά το σημαντικό είναι να τη φορά αυτός που έχει και μπορεί να μην το γνωρίζει» είπε.

«Το ξέρεις ότι μπορεί να κολλήσεις γιατί είσαι στην πρώτη γραμμή. Μέσα στο πίσω μέρος του μυαλού μας πάντα το έχουμε να έχουμε πιο πολλές πιθανότητες να κολλήσουμε» ανέφερε η νοσηλεύτρια.

«Υπάρχουν στιγμές που τρελαίνεσαι»

Όπως είπε η γυναίκα, η ψυχολογία δεν είναι καλή και αμέσως σκέφτεσαι με ποιους ήρθες σε επαφή.

Κορωνοϊός: 303 νέα κρούσματα - Πρωταθλήτρια ξανά η Αττική με 167

«Πρέπει να αρχίσεις να ενημερώνεις γνωστούς και φίλους για να μπουν και αυτοί στην κατάλληλη διαδικασία Έχεις ένα στρες γιατί είναι πρωτόγνωρο για σένα» είπε.

«Οι συνάδελφοί μου είναι τρομοκρατημένοι, αρχίζουν και ψάχνονται και αυτοί. Ευτυχώς βγήκαν όλοι αρνητικοί γιατί το είχα άγχος» σημείωσε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top