Ιανός: Ντοκουμέντα της ΕΜΑΚ από τις δραματικές διασώσεις

Το ποτάμι ισοπέδωσε γέφυρα σε τουριστική περιοχή στο Μουζάκι

Ανήμποροι να αντιδράσουν οι ιδιοκτήτες της τουριστικής επιχείρησης στο Μουζάκι, είδαν τα ορμητικά νερά να καταστρέφουν τα πάντα, ακόμη και τη μεγάλη πεζογέφυρα, που υπήρχε εδώ και χρόνια, πάνω από την παλιά κοίτη του ποταμού. Αυτή η γέφυρα ήταν το σήμα κατατεθέν της περιοχής. Ήταν η τουριστική ατραξιόν.

Ιανός: Σε ποιες περιοχές υπάρχουν προβλήματα ηλεκτροδότησης

Σύμφωνα με ντοκουμέντα που εξασφάλισε ο Βάιος Σύρρος για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR, κάποια στιγμή την ώρα της σφοδρής καταιγίδας, μάρτυρες άκουσαν ένα δυνατό βουητό και ξαφνικά είδαν το νερό να κατεβαίνει από το βουνό κυριολεκτικά σαν τσουνάμι. Εξαφάνισε κτίσματα, παρέσυρε όλο τον επαγγελματικό εξοπλισμό και στο τέλος έκανε κομμάτια και τη γέφυρα. 

Ιανός: Κραυγή αγωνίας από τους συγγενείς της αγνοούμενης- Τι είπαν στο Star

Κινδύνευσαν πατέρας και γιος

Στη Μαγουλίτσα δύο κτηνοτρόφοι, πατέρας και γιός λίγο έλειψε να πνιγούν όταν εγκλωβίστηκαν για ώρες μέσα στην απέραντη λίμνη, ο ένας στην κτηνοτροφική μονάδα και ο άλλος στον  δρόμο, την ώρα που πήγαινε για να τον βοηθήσει.

Ο δεύτερος ανέβηκε μάλιστα στην οροφή του αγροτικού μηχανήματος για να γλιτώσει. Οι κάτοικοι του χωριού κινητοποιήθηκαν αμέσως και μετέφεραν με τρακτέρ τους άνδρες της 8ης ΕΜΑΚ με τη διασωστική λέμβο, κοντά στους δύο εγκλωβισμένους. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να τους προσεγγίσουν και τελικά τους έβαλαν στη βάρκα και τους μετέφεραν σε ασφαλές σημείο».

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων  Σαββατοκύριακου με τον Σπύρο Λάμπρου εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top