Ιανός: Κραυγή αγωνίας από τους συγγενείς της αγνοούμενης- Τι είπαν στο Star

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΜΑΚ στην Καρδίτσα

Η λίστα των θυμάτων από την κακοκαιρία «Ιανός» μακραίνει, καθώς νωρίς το πρωί οι αρχές ανέσυραν νεκρό από τα συντρίμμια του σπιτιού του στην Καστανιά Καρδίτσας έναν άντρα 62 ετών. Οι νεκροί έχουν φθάσει πλέον τους τρεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 40χρονης φαρμακοποιού που αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής. 

Μουζάκι: Τεράστια η καταστροφή – Αποκλεισμένα έξι χωριά

Την ίδια ώρα, η οικογένεια της αγνοούμενης φαρμακοποιού αγωνιούν για την τύχη της.

Καταστροφές στο Μουζάκι από τις πλημμύρες που προκάλεσε ο Ιανός. Eurokinissi

Αγωνία για τη γυναίκα που ακόμα αγνοείται

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ έκαναν φύλλο και φτερό το αμάξι της γυναίκας που αγνοείται και που εντόπισαν μετά το φονικό πέρασμα του κυκλώνα.

Δυο ημέρες μετά οι δικοί της άνθρωποι αγωνιούν και ελπίζουν να βρεθεί ζωντανή. 

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες απίστευτης καταστροφής σε Μουζάκι

Η κοπέλα με τα αρχικά Ε.Π. ειναι 40 ετών και ανύπαντρη, ενώ μετά τις σπουδές της αποφάσισε να επιστρέψει στο Μουζάκι και να ανοίξει το φαρμακείο της στον τόπο που μεγάλωσε. 

Ιανός Μουζάκι

Το αμάξι της 40χρονης φαρμακοποιού. Eurokinissi

Η διαδρομή της φαρμακοποιού το βράδυ της θεομηνίας 

Ήταν λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ της Παρασκευής, όταν η κοπέλα έκλεισε το φαρμακείο της. Με το αυτοκίνητό της κινήθηκε στον δρόμο μπροστά από το κέντρο Υγείας, σε μια απόσταση 200 μέτρων. Διένυσε άλλα 100 μέτρα και βρέθηκε σε διασταύρωση. Ξαφνικά, το όχημά της χάθηκε. 

Ώρες αγωνίας για την 43χρονη αγνοούμενη στην Καρδίτσα

Στις έρευνες εντοπισμού επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ τρία drones της 1ης ΕΜΑΚ σκανάρουν την περιοχή πάνω από τον Πάμισο ποταμό.

Μάλιστα, θέλουν να πιστεύουν ότι έπεσε με το όχημά της, κατάφερε να βγει και αυτή τη στιγμή να είναι σε κατάσταση σοκ και δε μπορεί να επικοινωνήσει. Γι’ αυτό  και υπάρχει τόση μεγάλη δύναμη από τις αρχές με drones και ειδικά οχήματα.

Κραυγή αγωνίας από τους συγγενείς της 40χρονης

Ιανός αγνοούμενη

Δείτε στο βίντεο τι είπε η οικογένεια της 40χρονης φαρμακοποιού που αγνοείται.

Τη ίδια ώρα, οι συγγενείς και οι φίλοι της αγνοούμενης γυναίκας αγωνιούν για το αν είναι καλά στην υγεία της.

Όπως είπα ο αδερφός της αποκλειστικά στη Λευκή Γεωργάκη και το Star, το μόνο που θέλει η οικογένειά της είναι να βρεθεί ζωντανή, ενώ αποκάλυψε ότι η ίδια έμεινε μέχρι τις 8 το απόγευμα χωρίς ρεύμα στο φαρμακείο, περιμένοντας να έρθει εμπόρευμα για το φαρμακείο της. 

«Έμεινε στο μαγαζί από υπευθυνότητα. Εμείς τρέξαμε, ρωτήσαμε, πιέσαμε να μάθουμε τι έγινε… Κανένας επίσημα δεν ήρθε να μας ενημερώσει. Από γείτονες μάθαμε για την αδερφή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδερφός της.

Από την άλλη, ο ξάδερφος της 40χρονης ρίχνει ευθύνες και στους τοπικούς παράγοντες, καθώς όπως λέει δεν διαχειρίστηκαν σωστά τον πώς θα κλείσουν σωστά τον δρόμο.

Ενισχύονται οι έρευνες της ΕΜΑΚ

Οι έλεγχοι της ΕΜΑΚ είναι εξονυχιστικοί, ενώ η μάχη τους αναμένεται να είναι ολονύκτια. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μετάδωσε η Λευκή Γεωργάκη για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, από αύριο αναμένεται να ρίξουν στη μάχη για τον εντοπισμό της φαρμακοποιού.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top