Ο Γιώργος Τσούκαλης βρήκε θησαυρό αρχαιοτήτων στη Ρόδο

Εντοπίστηκαν 127 αρχαία αντικείμενα ανυπολόγιστης αξίας

Η αρχή του νήματος για την υπάρξη μεγάλης ποσότητας αρχαίων αντικειμένων στο νησί των Ιπποτών έφθασε πριν από έξι μήνες στο γραφείο του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη.

Η πληροφορία έλεγε ότι τα αρχαία τα είχε στην κατοχή του επιχειρηματίας στη Ρόδο με σκοπό να τα προωθήσει παράνομα στην αγορά του εξωτερικού. Ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής φίλτραρε τις πληροφορίες και σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ιωαννίνων που ενημερώθηκε άμεσα προχώρησαν σε επαλήθευση των στοιχείων.

Το βράδυ του Σαββάτου πολυμελές κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ιωαννίνων μετέβη στη Ρόδο όπου σε συνεργασία με τον Γιώργο Τσούκαλη και συνεργάτες του ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αρχαιοκάπηλου σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρόδου.

Στην έρευνα στο σπίτι του υπόπτου εντοπίστηκαν 127 αρχαία αντικείμενα ανυπολόγιστης αξίας.

Ο Γιώργος Τσούκαλης μετά την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη, τον επιθεωρητή Β.Ελλαδος, Κώστα Σκούμα, με τους οποίους επικοινώνησα και τους ευχαρίστησα προσωπικά για το μεγάλο ενδιαφέρον τους, τον συνεργάτη μου Πέτρο Γωνιωτάκη τον Γ.Σ. (κρυφός άσος) την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ιωαννίνων και συγκεκριμένα τον ταξίαρχο Δουβαλη Κωνσταντίνο, τον διευθυντή Ιωαννίνων Βασίλη Μουσελίμη και τον διευθυντή υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, Θανάση Σκούφη, για την αγαστή συνεργασία και την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου για την άψογη συνεργασία».

Της Τασούλας Παπανικολάου

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top