Λάρισα: Αυτοκίνητο χτύπησε, παρέσυρε κι έριξε από γέφυρα δύο παιδιά

Τα παιδιά έπεσαν περίπου από 20 μέτρα

Ένα σοκαριστικό τροχαίο έγινε χθες το βράδυ στη Λάρισα. Αυτοκίνητο μετά από σύγκρουση παρέσυρε κι έριξε δυο παιδιά από   γέφυρα. Οι δύο έφηβοι νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα.

Δυστύχημα στην άσφαλτο: Όχημα συγκρούστηκε με νταλίκα στην Αθηνών - Λαμίας

Τα δύο παιδιά 15 και 16 ετών γυρνούσαν σπίτι τους μετά τη βραδινή τους βόλτα, γύρω στις 22:30. Διέσχιζαν με τα ποδήλατά τους τη γέφυρα του Αλκαζάρ στη Λάρισα. Ξαφνικά το αυτοκίνητο που φαίνεται στο βίντεο να είναι σφηνωμένο στα κάγκελα, έπεσε με δύναμη πάνω τους, έπειτα από σύγκρουση με διερχόμενο όχημα.

Οι ανήλικοι, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, εκτοξεύθηκαν στον αέρα κι έπεσαν στο κενό, κάτω από τη γέφυρα, από 20 περίπου μέτρα ύψος.

Όσοι βρίσκονταν στο σημείο έτρεξαν να βοηθήσουν. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Οι δυο έφηβοι μεταφέρθηκαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας. Το αγόρι χειρουργείται από τις 9.30 το πρωί, καθώς έχει σοβαρό τραύμα στον μηρό, ενώ το κορίτσι είναι σε καλύτερη κατάσταση σύμφωνα με τους γιατρούς της.

Άνδρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να τραβήξουν το αυτοκίνητο το οποίο κυριολεκτικά βρισκόταν το μισό στον αέρα, ενώ το δεύτερο όχημα είχε ακινητοποιηθεί στη μέση του δρόμου. Και οι δυο οδηγοί, σύμφωνα με τις αρχές, συνελήφθησαν.

Δείτε ολόκληρο το Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top