Επίθεση με τσεκούρι - Κοζάνη: Κρίσιμη η κατάσταση του 56χρονου εφοριακού

«Παρουσιάζει δυσκολία ανταπόκρισης στη θεραπεία» αναφέρει ανακοίνωση

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου», στη Θεσσαλονίκη, ο 56χρονος εφοριακός, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης, στις 16 Ιουλίου.

Επίθεση με τσεκούρι: Οι απειλές του 45χρονου τη στιγμή της σύλληψής του

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο άντρας «παραμένει σε νοσηλεία στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), είναι διασωληνωμένος σε καταστολή, σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και παρουσιάζει δυσκολία ανταπόκρισης στη θεραπεία».

Η ΔΟΥ Κοζάνης όπου έγινε η επίθεση με τσεκούρι εις βάρος εφοριακών υπαλλήλων

Η ΔΟΥ Κοζάνης όπου έγινε η επίθεση με τσεκούρι εις βάρος εφοριακών υπαλλήλων - φώτο Eurokinissi

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Σήμερα Τετάρτη, κατόπιν εκτίμησης που έγινε συνολικά από την ιατρική ομάδα, τον κ.Ν. Καπραβέλο, συντονιστή διευθυντή της Β' ΜΕΘ,  τον κ.Θ. Σιώζο, διευθυντή στη Νευροχειρουργική Κλινική και τον κ.Ν. Φόρογλου, αναπληρωτή καθηγητή Νευροχειρουργικής ΑΠΘ, η κατάσταση του ασθενή θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του». 

Επίθεση με τσεκούρι: Δε λέει κουβέντα ο δράστης

Η δεύτερη από τους τρεις τραυματίες, η 67χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Παρουσιάζει σημαντικά σημεία βελτίωσης μετά από τις επεμβάσεις αποκατάστασης στα τραύματα του προσώπου που διενεργήθηκαν τη Δευτέρα, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, δεν έχει διαφύγει του κινδύνου λόγω των βλαβών στον εγκέφαλο. Παραμένει σε στενή νευροχειρουργική παρακολούθηση.  

Επίθεση με τσεκούρι: Πήρε εξιτήριο η 47χρονη

Η τρίτη τραυματίας, μια 47χρονη γυναίκα, πήρε εξιτήριο χθες.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top