Επίθεση με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης: Σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τους δύο τραυματίες, που είναι σε κρίσιμη κατάσταση, από την επίθεση με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης, δίνουν οι γιατροί.

Σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας των τριών εφοριακών που δέχτηκαν επίθεση έχει ως εξής:

Η 47χρονη ασθενής, Μ.Μ. εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική με σταθερή πορεία στην υγεία της. Η κατάστασή της δεν φαίνεται να ενέχει κινδύνους.

Η 67χρονη ασθενής Π. Θ., η οποία νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) παραμένει διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση. Κατόπιν εκτίμησης από νευροχειρουργούς, γναθοχειρουργούς και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων θα κριθεί το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης. Η κατάσταση της παραμένει σοβαρή χωρίς επιδείνωση.

Ο 56χρονος ασθενής Ξ.Π., ο οποίος νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι διασωληνωμένος και η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Μετά τις νευροχειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, εμφανίστηκαν και παραμένουν ήπια σημεία βελτίωσης τα οποία μας δίνουν αμυδρές ελπίδες.

Ο 45χρονος δράστης παρέμεινε σιωπηλός απέναντι στον ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top