Θάνατος 16χρονης: Σαρώνουν βίντεο με τη διαδρομή της έως το εκκλησάκι

Οι αρχές αναζητούν απαντήσεις στο κινητό της τηλέφωνο

Συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο της 16χρονης μαθήτριας, η οποία βρέθηκε νεκρή έξω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα. 

Θάνατος 16χρονης: Η νέα κατάθεση και οι πληροφορίες για εκβιασμό

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει ανοιχτός, με την αστυνομία να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Το πόρισμα του ιατροδικαστή έκανε λόγο για θάνατο από πτώση από μεγάλό ύψος, όμως η οικογένεια της κοπέλας θεωρεί πως ο θάνατος του παιδιού της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και όχι σε αυτοκτονία. 

Χθες κατέθεσε στην αστυνομία μία γυναίκα, η οποία όπως είπε, είδε τη Μαρία στις 03:45 τα ξημερώματα της Τετάρτης στην οδό Αθανασίου Διάκου, μισή ώρα αφότου την άφησε έξω από το σπίτι της ο 26χρονος αστυνομικός. 

Θάνατος 16χρονης: Πτώση από μεγάλο ύψος έδειξε η νεκροψία

Η γυναίκα κατέθεσε ότι η 16χρονη ήταν αναστατωμένη και κλαμένη και προσπαθούσε με δυσκολία να βάλει τις παντόφλες της. 

Οι αρχές μελετούν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν σε σπίτια και επιχειρήσεις στο δρόμο που οδηγεί προς το λόφο του Προφήτη Ηλία. 

Οικογένεια 16χρονης στα Τρίκαλα: «Δεν ανέβηκε μόνη της πάνω στη σκαλωσιά»

Σύμφωνα με πληροφορίες σε ένα από αυτά διακρίνεται η 16χρονη μόνη της, να ανηφορίζει προς το λόφο μιλώντας στο κινητό της τηλέφωνο, ενώ ερευνάται αν και ποιοι άλλοι ακολούθησαν αργότερα ή και νωρίτερα.

Για τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει τις έρευνες έχει πολλή σημασία το τι συνέβη στο διάστημα από την ώρα που την είδε αναστατωμένη η μάρτυρας έως τις επτά περίπου το πρωί που βρέθηκε νεκρό το κορίτσι. 

Τρίκαλα: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητούν οι γονείς της 16χρονης

Απαντήσεις αναμένεται να δώσει το κινητό της τηλέφωνο, καθώς έχουν εντοπιστεί δεκάδες τηλεφωνικές συνομιλίες της κοπέλας, ενώ σαρώνονται και οι επαφές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά το μοιραίο βράδυ. 

Ερευνάται ακόμα μαρτυρία ότι ακούστηκαν ουρλιαχτά μιας κοπέλας και έντονος καβγάς στο ύψος της πλατείας Βουβής, με τη μητέρα της μαθήτριας να καταθέτει στην αστυνομία ότι αναγνώρισε τη φωνή του παιδιού της. 

Αδερφή 16χρονης στα Τρίκαλα: «Έκλαιγε και μου έλεγε πως με αγαπάει»

Τέλος, στο μικροσκόπιο έχει μπει η σχέση της 16χρονης με νεαρό αλλοδαπό, αλλά και καταγγελίες φίλων της ότι δεχόταν εκβιαστικά μηνύματα. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top