Τρίκαλα: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητούν οι γονείς της 16χρονης

Πού στρέφονται οι έρευνες

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου της 16χρονης στα Τρίκαλα, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες το πρωί έξω από εκκλησία στον λόφο του Προφήτη Ηλία. 

Αδερφή 16χρονης στα Τρίκαλα: «Έκλαιγε και μου έλεγε πως με αγαπάει»

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και προσπαθούν να συλλέξουν όσα περισσότερα στοιχεία γίνεται για να καταλήξουν στο αν πρόκειται τελικά για αυτοκτονία ή για εγκληματική ενέργεια. 

Κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛΑΣ που έφτασε χθες στο σημείο της τραγωδίας αναζήτησε γενετικό υλικό, αποτυπώματα και συνέλεξε στοιχεία που ίσως βοηθήσουν να λυθεί το μυστήριο του θανάτου της 16χρονης.

Δίπλα από το πτώμα του κοριτσιού βρέθηκε μια πέτρα με το αίμα της, με τους αστυνομικούς και τον ιατροδικαστή να ερευνούν αν η πέτρα αυτή υπήρξε το όπλο του εγκλήματος, στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι πρόκειται για δολοφονία. 

Τρίκαλα: Όλα ανοιχτά - Προβληματίζει η πέτρα που βρέθηκε δίπλα στη 16χρονη

Οι εκχυμώσεις και τα τραύματα που εντοπίστηκαν στη σορό συνάδουν με την πτώση από μεγάλο ύψος, αλλά μέχρι στιγμής δεν αποκλείεται να είναι και αποτέλεσμα ξυλοδαρμού. 

Ο πατέρας και η αδελφή της 16χρονης αποκλείουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Όπως έγινε γνωστό, το κορίτσι λίγο πριν τον θάνατό του, αργά το βράδυ της Τρίτης, τηλεφώνησε στη δίδυμη αδελφή του και της είπε πως την αγαπάει. 

Εκείνη αμέσως έτρεξε στην αστυνομία και ανέφερε την εξαφάνισή της, όμως δεν πρόλαβε να αποτρέψει το κακό. 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η αδελφή της 16χρονης είπε πως το μοιραίο βράδυ είχε ραντεβού με έναν 27χρονο, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω Instagram. 

«Βγήκαν πρώτη φορά χθες. Αυτός είναι πολύ μεγαλύτερός της, είναι 27 χρονών. Ανησυχήσαμε, το είπα στους δικούς μου ότι η αδερφή μου έχει φύγει», είπε η αδελφή της κοπέλας στον ΑΝΤ1.   

Σύμφωνα με την ίδια το κορίτσι έφυγε από το σπίτι του στις 02:00 το πρωί για να πάει στο ραντεβού. Υπήρξε τηλεφώνημα από την άτυχη κοπέλα προς τη αδερφή της στις 05:00 το πρωί, όπου δεν διευκρινίστηκε αν έχει συμβεί κάτι. Λίγο αργότερα άρχισαν να την αναζητούν οι δικοί της, ενώ ειδοποίησαν και την αστυνομία.   

«Έφυγε το λουλούδι μου, δεν πιστεύω ότι έπεσε μόνη της. Κάποιος να μου πει… Θέλω να βρεθεί η αλήθεια», είπε ο πατέρας της 16χρονης, ο οποίος υποστήριξε πως είναι αδύνατο να σκαρφάλωσε μόνη της στη σκαλωσιά, να περπάτησε ισορροπώντας και να έπεσε στην είσοδο του ναού.

Πλέον αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση για να πέσει φως στην υπόθεση, ενώ σύμφωνα με το trikalavoice.gr  οι γονείς της 16χρονης θα ορίσουν ειδικό πραγματογνώμονα για τη νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα πραγματικά αίτια θανάτου. 

Η οικογένεια επίσης αναμένεται να ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διαπιστωθούν οι τελευταίες επαφές του κοριτσιού, αλλά και ποια κινητά τηλέφωνα έδωσαν στίγμα στην περιοχή.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top