Θάνατος 16χρονης: Η νέα κατάθεση και οι πληροφορίες για εκβιασμό

Ακούστηκε καβγάς την ώρα που η κοπέλα φέρεται να έχασε τη ζωή της

Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση του θανάτου της 16χρονης στα Τρίκαλα, καθώς αρκετά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα, ακόμα και μετά το πόρισμα του ιατροδικαστή που έκανε λόγω για κακώσεις λόγω πτώσης από ύψος.

Μαρτυρία στο Star: «Είδα την 16χρονη κλαμένη και αναστατωμένη!»

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένεται να καταθέσει μια νεαρή, η οποία συνάντησε την 16χρονη μετά το ραντεβού της με τον 26χρονο και η οποία φέρεται να έχει πει πως την είδε κλαμένη και αναστατωμένη. 

Επίσης οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τα βίντεο από τις κάμερες κυκλοφορίας, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες πως λίγο πριν βρεθεί νεκρή η 16χρονη ακούστηκαν φωνές σαν κάποιος να καβγαδίζει στην περιοχή του λόφου του Προφήτη Ηλία. 

Θάνατος 16χρονης: Πτώση από μεγάλο ύψος έδειξε η νεκροψία

Στη 01:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, η μαθήτρια συναντήθηκε με τον 26χρονο, τον οποίο είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων. Η 16χρονη, η οποία συνοδευόταν από την ξαδέλφη της μπήκε στο αυτοκίνητο του νεαρού και πήγαν στον λόφο του Προφήτη Ηλία. Έκατσαν μαζί για περίπου μία ώρα και στις 02:45 κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τον 26χρονο να γυρίζει την κοπέλα στο σπίτι  στην οδό Καραϊσκάκη. Μάλιστα δύο νεαροί που κατέθεσαν είπαν πως την είδαν πολύ ευδιάθετη. 

Οικογένεια 16χρονης στα Τρίκαλα: «Δεν ανέβηκε μόνη της πάνω στη σκαλωσιά»

Ωστόσο σε άλλο βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, η 16χρονη φαίνεται να περπατά μόνη της στις οδούς 28ης Οκτωβρίου και Περσεφόνης και να μιλά στο κινητό της τηλέφωνο για πάνω από μισή ώρα. 

Στις 03:45 γυναίκα κατέθεσε πως είδε το κορίτσι να περπατά ξυπόλυτο σε κακή ψυχολογική κατάσταση στην οδό Αθανασίου Διάκου, πολύ κοντά στο σπίτι του. 

«Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, είδα την Μαρία να περιπλανιέται χωρίς παπούτσια στην οδό Αθανασίου Διάκου. Είπα "αυτή είναι σκαστή από το σπίτι της". Ήταν μόνη της, έκλαιγε και έμοιαζε να είναι σε άγρια κατάσταση», φέρεται να είπε η γυναίκα.

Τρίκαλα: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητούν οι γονείς της 16χρονης

Από εκεί, κάμερες έχουν καταγράψει την κοπέλα να περπατά μόνη της μέχρι το φρούριο της παλιάς πόλης. 

Παράλληλα, η μητέρα της 16χρονης κατέθεσε πως εκείνη την ώρα άκουσε κοντά στον λόφο του Προφήτη Ηλία τα ουρλιαχτά μια κοπέλας που τσακωνόταν με έναν άνδρα και σύμφωνα με το Mega, φέρεται να κατέθεσε ότι αναγνώρισε τη φωνή της κόρης της. 

Επίσης στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται ο δεσμός που διατηρούσε η μαθήτρια με έναν νεαρό αλλοδαπό, αλλά και καταγγελίες φίλων της,ότι δεχόταν εκβιαστικά μηνύματα. 

Αδερφή 16χρονης στα Τρίκαλα: «Έκλαιγε και μου έλεγε πως με αγαπάει»

Η αστυνομία αναζητά απαντήσεις για τα αίτια θανάτου της 16χρονης. Οι γονείς της αρνούνται πως η κόρη τους κατάφερε να σκαρφαλώσει στην τεράστια σκαλωσιά που βρίσκεται στον ναό του Προφήτη Ηλία, να ακροβατήσει πάνω στην γκρεμισμένη οροφή και τελικά να πέσει στο κενό. 

Εκτιμούν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο ακόμα κι αν αποδειχθεί ότι επρόκειτο για αυτοκτονία, θέλουν να μάθουν τι ήταν αυτό που την οδήγησε σε κάτι τέτοιο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top