Θάνατος 16χρονης: Πτώση από μεγάλο ύψος έδειξε η νεκροψία

Σήμερα η κηδεία της μαθήτριας

Την εκδοχή της αυτοκτονίας επιβεβαιώνει το πόρισμα του ιατροδικαστή που πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της 16χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή έξω από εκκλησία στα Τρίκαλα. 

Θάνατος 16χρονης Τρίκαλα: Σήμερα η νεκροψία θα δώσει απαντήσεις

Η ιατροδικαστική έκθεση της κυρίας Μαρίας Χυσένι κάνει λόγο για βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ’ ύψους.

Σήμερα στις 18:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας οι γονείς, η αδελφή και οι φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στη 16χρονη Μαρία. 

Οικογένεια 16χρονης στα Τρίκαλα: «Δεν ανέβηκε μόνη της πάνω στη σκαλωσιά»

Αυτό που ερευνάται τώρα είναι τι οδήγησε την μαθήτρια να σκαρφαλώσει στην σκαλωσιά που βρισκόταν στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία και να κάνει βουτιά στο κενό. 

Τρίκαλα: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητούν οι γονείς της 16χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες η 16χρονη εκείνο το βράδυ συναντήθηκε με έναν 27χρονο, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσα από το διαδίκτυο. Ο νεαρός κατέθεσε στην αστυνομία πως συναντήθηκαν και τη γύρισε σπίτι της, χωρίς κάτι να δείχνει πως έχει κάποιο πρόβλημα. 

Μάλιστα όπως είπε, έμαθε για τον θάνατο της κοπέλας από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. 

Αδερφή 16χρονης στα Τρίκαλα: «Έκλαιγε και μου έλεγε πως με αγαπάει»

Πλέον οι έρευνες στρέφονται στο κινητό της τηλέφωνο. Οι γονείς της έχουν ζητήσει άρση απορρήτου, ώστε να διαπιστώσουν με ποιον μίλησε τελευταία φορά, ώστε να καταλήξουν τα αίτια της τραγικής της πράξης. 

Τρίκαλα: Όλα ανοιχτά - Προβληματίζει η πέτρα που βρέθηκε δίπλα στη 16χρονη

Η αδελφή της κατέθεσε πως λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή, την πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας και της είπε πως την αγαπά και να προσέχει. 
Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top