Θάνατος 16χρονης Τρίκαλα: Σήμερα η νεκροψία θα δώσει απαντήσεις

Αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια θα δείξει το πόρισμα του ιατροδικαστή;

Απαντήσεις στο μυστήριο που καλύπτει τον θάνατο της 16χρονης μαθήτριας έξω από εκκλησία στα Τρίκαλα θα δώσει σήμερα ο ιατροδικαστής, ο οποίος θα πραγματοποιήσει σήμερα τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της κοπέλας. 

Οικογένεια 16χρονης στα Τρίκαλα: «Δεν ανέβηκε μόνη της πάνω στη σκαλωσιά»

Οι γονείς και η δίδυμη αδελφή του κοριτσιού περιμένουν με αγωνία να διαπιστώσουν αν τα χτυπήματα που έφερε στο πρόσωπο και στο σώμα του ήταν αποτέλεσμα πτώσης από μεγάλο ύψος ή προκλήθηκαν από άλλο άτομο. 

Τρίκαλα Θάνατος 16χρονης 1

Η οικογένεια επιμένει πως το παιδί δεν μπορεί να σκαρφάλωσε στην σκαλωσιά που ήταν στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία και να έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο κενό. 

Τρίκαλα: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητούν οι γονείς της 16χρονης

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, καθώς στο παρελθόν η 16χρονη είχε καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα περιστατικό βίας από φίλο της, ενώ το μοιραίο βράδυ φέρεται να είχε ραντεβού με έναν 27χρονο, τον οποίο είχε γνωρίσει στο Instagram.

Τρίκαλα Θάνατος 16χρονης 2

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ που έχασε τη ζωή της η 16χρονη, γύρω στις 03:00 συνόδευσε μια ξαδέλφη της μέχρι την κεντρική πλατεία των Τρικάλων, όπου είχε ραντεβού με τον άνδρα. Όταν εκείνος έφτασε, η κοπέλα φέρεται να ζήτησε από την ξαδέλφη της να φύγει και από εκεί και μετά κανείς δε γνωρίζει τι συνέβη. 

Αδερφή 16χρονης στα Τρίκαλα: «Έκλαιγε και μου έλεγε πως με αγαπάει»

Ο 27χρονος κατέθεσε στην αστυνομία, όμως προς το παρόν δεν του πήραν το κινητό του τηλέφωνο για να ερευνήσουν τις τελευταίες του επικοινωνίες. 

Τρίκαλα Θάνατος 16χρονης 3

Στην κατάθεσή του φέρεται να υποστήριξε πως συναντήθηκε με τη 16χρονη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης και βρέθηκαν στον Προφήτη Ηλία. Στη συνέχεια εκείνος έφυγε και μετά έμαθε από τα ΜΜΕ για τον θάνατό της. 

Τρίκαλα: Όλα ανοιχτά - Προβληματίζει η πέτρα που βρέθηκε δίπλα στη 16χρονη

Πάντως οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες, αναζητώντας το παραμικρό στοιχείο που θα βοηθήσει ώστε να ξετυλιχθεί το νήμα της σκοτεινής αυτής υπόθεσης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top