Πάρος: Το καλύτερο νησί της Ευρώπης για το 2020!

Ποια άλλα ελληνικά νησιά αναδείχτηκαν ως τοπ προορισμοί για φέτος

Δείτε το βίντεο για το ασφαλές άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού

Γνωστό ταξιδιωτικό περιοδικό ανέδειξε την Πάρο ως τον πρώτο νησιωτικό ταξιδιωτικό προορισμό σε όλη την Ευρώπη για τις φετινές διακοπές. Στη λίστα αυτήν βρίσκονται και άλλα ελληνικά νησιά.

Ένα ελληνικό νησί ανάμεσα στα 100 εντυπωσιακότερα του κόσμου!

Το καλύτερο νησί της Ευρώπης για το 2020 είναι η Πάρος, σύμφωνα με τους αναγνώστες του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού «Travel + Leisure». Στην ψηφοφορία για το καλύτερο νησί του 2020 συμμετείχαν χιλιάδες αναγνώστες, δίνοντας, φυσικά, ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα. 

Παράλληλα, η Ελλάδα αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό των αναγνωστών του περιοδικού για μία ακόμη χρονιά, αφού μεταξύ των 20 κορυφαίων νησιών της ευρωπαϊκής ηπείρου περιλαμβάνονται, επίσης, η Μήλος στη 2η θέση… Η Κρήτη στην 6η θέση, η Ρόδος και τα Δωδεκάνησα στη 10η, η Σαντορίνη στην 11η, η Κέρκυρα και τα νησιά του Ιονίου στη 18η και η Μύκονος στην 20η.

Όπως σημειώνουν οι συντάκτες του περιοδικού για την Πάρο: «Αυτό το καταφύγιο των 76 τετραγωνικών μιλίων έχει μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες στην Ελλάδα, με εκτάσεις λευκής άμμου που περιβάλλονται από απόκρημνους βράχους και τιρκουάζ νερά».       

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top