Ένα ελληνικό νησί ανάμεσα στα 100 εντυπωσιακότερα του κόσμου!

Ποιο είναι αυτό;

Δείτε το βίντεο για το ασφαλές άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού

Την... τιμητική της έχει φέτος η Ίος, το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων το οποίο συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τα 100 εντυπωσιακότερα νησιά του κόσμου από τον διεθνή ειδησεογραφικό ιστότοπο Insider.com.

Ο εν λόγω ιστότοπος, ο οποίος είναι δημοφιλής σε πάνω από 350 εκατομμύρια χρήστες διαδικτυακά, προτείνει ανεπιφύλακτα το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων για την αύρα του αλλά και για τη νυχτερινή ζωή του. 

To video της καμπάνιας του Υπουργείου Τουρισμού για το ασφαλές άνοιγμα   

Την ίδια στιγμή, η Ίος πρωταγωνιστεί και σε πολυσέλιδο αφιέρωμα του ιταλικού περιοδικού «Dove» με τίτλο «Ελλάδα θα επιστρέψουμε σύντομα!».

Οι ομορφιές του νησιού προβλήθηκαν σε 70 χώρες 

Στο πλαίσιο της αναθέρμανσης των επαφών με διεθνή ΜΜΕ, το Nautical Channel αποδέχτηκε την πρόταση της δημοτικής Αρχής του νησιού να μεταδώσει ξανά το ημίωρο επεισόδιο για την Ίo, το οποίο είχε γυριστεί προ διετίας.

Με αφετηρία που συνέπεσε συμβολικά με το πρώτο επίσημο άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού στις 15 Ιουνίου και για μεγάλο χρονικό διάστημα μεταδόθηκε 17 φορές το επεισόδιο «πλημμυρίζοντας», με εντυπωσιακές εικόνες της Ίου, τους τηλεοπτικούς δέκτες του διεθνούς τηλεοπτικού δικτύου, που αναμεταδίδεται σε κανάλια και πλατφόρμες σε 70 χώρες με 20.000.000 τηλεθεατές. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top