Ανοικτό το ενδεχόμενο επιβολής περιοριστικών μέτρων στα πανηγύρια

Εικόνες συνωστισμού παρά την αύξηση κρουσμάτων

Παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών, οι εικόνες συνωστισμού δεν έχουν τέλος. Στα πανηγύρια ο ένας χορεύει επάνω στον άλλον, ενώ πλάνα από η νυχτερινή διασκέδαση μαρτυρούν πως κάποιοι ζουν ακόμα σε περασμένες εποχές. Γι’ αυτό ακριβώς, οι «καμπάνες» από τα κλιμάκια Δημόσιας Υγείας εξακολουθούν να πέφτουν βροχή.

Σκέψεις για απαγόρευση των πανηγυριών μετά τις εικόνες συνωστισμού

Την ίδια ώρα, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο επιβολής περιοριστικών μέτρων για τα πανηγύρια, σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση.

Για τα… πανηγύρια: Αψήφησαν τον κορωνοϊό για να γλεντήσουν στο Γουδή

«Τα ελεγκτικά κλιμάκια είναι κάθε μέρα στον δρόμο», τόνισε ο υφυπουργός και πρόσθεσε ότι εάν διαπιστωθούν αυτές τις ημέρες παραβάσεις, το αμέσως προσεχές διάστημα η κυβέρνηση θα ανακοινώσει περιοριστικά μέτρα. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι όπου παρατηρείται συνωστισμός και δεν τηρούνται οι αποστάσεις, με αποτέλεσμα να εξελίσσονται σε εστίες διάδοσης του κορωνοϊού, θα επιβάλλονται κυρώσεις.

Ο κ. Παπαθανάσης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανασταλούν τα πανηγύρια εάν δεν τηρούνται τα μέτρα και παραδέχτηκε πως είναι δύσκολος ο πλήρης έλεγχος της εφαρμογής τους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top