Δολοφονία -Εύοσμος: «Αγαπούσε πάρα πολύ τη γυναίκα του, είναι όλα ψέματα»

Η αδερφή του 49χρονου θύματος μιλά αποκλειστικά στο Star

Στην Μικροκλεισούρα Δράμας έλεγαν το τελευταίο αντίο στον οδηγό ταξί και την ίδια στιγμή στη Θεσσαλονίκη η σύζυγος και η κόρη του, περνούσαν το κατώφλι του εισαγγελέα ως κατηγορούμενες για τον φόνο του. Περίπου 48 ώρες μετα τον φόνο, οι δυο γυναίκες «έσπασαν». Ισχυρίστηκαν ότι έσφαξαν το θύμα, καθώς δεν άντεχαν άλλο επειδή τις κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά. Μάλιστα, η μητέρα υποστήριξε ότι όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής, όταν έμαθε ότι ο σύζυγος της ασελγούσε στην 18χρονη κόρη τους όταν ήταν ανήλικη.

«Ζούσα μια κόλαση, δεν άντεχα άλλο. Δεν μπορούσα άλλο» δήλωσε η κόρη του στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο τους, Ιάκωβο Ψωμιάδη, η μητέρα είχε φιλοξενηθεί πριν χρόνια και σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών. Όταν ο εισαγγελέας την ρώτησε γιατί έφυγε από τον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών, εκείνη απάντησε: «Έμεινα 3 μήνες. Πόσο ακόμη να έμενα;»

Θεσσαλονίκη: Η οικογενειακή τραγωδία πίσω από τη δολοφονία του 49χρονου

«Είναι θύματα μιας συστηματικής σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης επί σειρά ετών. Σε στιγμή απόγνωσης έφτασαν σε αυτήν την πράξη, η οποία εκείνη την στιγμή φάνταζε ως η μοναδική λύση για να σωθούνε από τα δεινά που έχουν υποστεί όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε στις κάμερες ο δικηγόρος των δύο γυναικών. 

Η αδερφή του 49χρονου οργισμένη δηλώνει πως όλα είναι ψέματα

«Αγαπούσε πάρα πολύ και τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Είναι ψέματα. Τα κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση της κόρης, γιατί μαζί μάνα και κόρη τον σκότωσαν. Ο αδερφός μου ποτέ δεν σήκωσε χέρι επάνω της. Δεν τιμάνε ούτε τη μνήμη του νεκρού.Δεν άξιζε ο αδερφός μου να είναι σε αυτήν τη θέση. Στα παιδιά του δεν έλειψε τίποτα ,αυτός έκανε στερήσεις για να τα έχουν τα παιδιά του όλα και στο τέλος ...το τέλος το ξέρετε» δήλωσε η αδερφή του θύματος στο Star.

Στη σχέση του ζευγαριού υπήρχαν προβλήματα. Εμέναν για χρόνια χώρια και επανασυνδέθηκαν. Όλη η οικογένεια ζούσε στο διαμέρισμα που έγινε ο φόνος στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Μάνα και κόρη, όμως φέρονται το βράδυ της Κυριακής να μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα του άνδρα και να του κατάφεραν περισσότερες από 10 μαχαιριές στο λαιμό, το πρόσωπο και τον θώρακα. Στη συνέχεια προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους. Πέταξαν το μαχαίρι στην άλλη πλευρά της πόλης.

Θεσσαλονίκη: «Μας κακοποιούσε σεξουαλικά για χρόνια»

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε βαριά τραχηλική  - θωρακική κάκωση από τέμνον και νύσον όργανο. Τον άτυχο άνδρα βρήκε στον τρίτο όροφο αυτής της πολυκατοικίας , μέσα σε μια λίμνη αίματος ο γιός του.

Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στη γυναίκα και την 18χρονη κόρη του θύματος. Η σκηνή του εγκλήματος ήταν αυτή που τις «πρόδωσε». 

«Θα γυρίσουν τώρα και θα πούνε ότι ο Λάζαρος έκανε τέτοιο πράγμα, είναι δυνατόν, θα τρελαθούμε τελείως, δηλαδή υπάρχει και θεός, αυτή η γυναίκα δεν ξέρω μας έχει αφήσει άναυδους» δηλώνει η αδερφή του νεκρού οδηγού ταξί.

Στις δυο γυναίκες ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ζήτησαν προθεσμία και θα απολογηθούν την Παρασκευή .

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top