Θεσσαλονίκη: Η οικογενειακή τραγωδία πίσω από τη δολοφονία του 49χρονου

Η σοβαρή ασθένεια και η προσπάθεια επανασύνδεσης

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν 45χρονη σύζυγος και 18χρονη κόρη ομολόγησαν ότι σκότωσαν τον 49χρονο ταξιτζή πριν λίγες ημέρες.

Θεσσαλονίκη: «Μας κακοποιούσε σεξουαλικά για χρόνια»

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό κύκλο του θύματος, ο 49χρονος άντρας ήταν νευρικός και οξύθυμος και ερχόταν συχνά σε αντιπαράθεση με την οικογένειά του.

Μάλιστα, στο κοντινό παρελθόν, η 45χρονη σύζυγός του είχε φύγει από το σπίτι τους με σκοπό να ζήσει μόνη μαζί με την 18χρονη κόρη τους, ενώ κατά την απουσία της από την συζυγική της στέγη, είχε σύντροφο με τον οποίο είχαν κάνει και μια μικρή κόρη, η οποία είναι τώρα τριών ετών.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν σύζυγος και κόρη για τη δολοφονία του 49χρονου

Ο άτυχος άνδρας τσακωνόταν συχνά και με την 18χρονη κόρη του, με την οποία είχαν άσχημες σχέσεις, καθώς εκείνη στους οικογενειακούς τσακωμούς υποστήριζε την μητέρα της, ενώ την ακολούθησε και στο νέο της περιβάλλον.

Η σοβαρή ασθένεια της 45χρονης και η προσπάθεια επανασύνδεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 45χρονη συζυγοκτόνος δεν εργάζεται, καθώς είναι βαριά άρρωστη, αλλά οι θεραπείες της πηγαίνουν καλά και δείχνει να αποφεύγει προς τον παρόν τον κίνδυνο.

Άγρια δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: 49χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 49χρονος ταξιτζής, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, είχε δεχτεί την επιστροφή της γυναίκας του και της κόρης του, καθώς δεν είχαν πάρει διαζύγιο και θέλησαν να ξαναπροσπαθήσουν για επανασύνδεση της οικογένειάς τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top