Άγρια δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: 49χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Τον βρήκε ο γιος του σε μια λίμνη αίματος

Μια άγρια δολοφονία σημειώθηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με θύμα έναν 49χρονο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Ιθάκης. 

Ο 49χρονος βρέθηκε στο διαμέρισμα που έμενε με την οικογένειά του μέσα σε μια λίμνη αίματος από τον γιο του λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής. 

Ο γιος του άτυχου οδηγού ταξί κάλεσε τη μητέρα του, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και της είπε ότι βρήκε τον πατέρα του νεκρό. Στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία, που απεέλεισε την περιοχή και άρχισε τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. 

Το διαμέρισμα αποκλείστηκε και στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής. Από τη νεκροψία προέκυψε πως ο δράστης ή οι δράστες μαχαίρωσαν το θύμα στον λαιμό με νύσσον και τέμνον όργανο, πιθανότατα μαχαίρι. Επίσης το θύμα είναι πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο, ενώ η σήμανση εξέτασε σπιθαμή προς σπιθαμή το διαμέρισμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης στην είσοδο του διαμερίσματος, όμως βρέθηκε ανοιχτό ένα παράθυρο. Το κλιματιστικό ήταν σε λειτουργία και η ατμόσφαιρα ήταν παγωμένη. Τέλος δεν βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος. 

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top