Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν σύζυγος και κόρη για τη δολοφονία του 49χρονου

Υποστήριξαν ότι ασελγούσε στη 18χρονη κοπέλα όσο ήταν ανήλικη

Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η Θεσσαλονίκη από τη σύλληψη της συζύγου και της κόρης του 49χρονου οδηγού ταξί, οι οποίες ομολόγησαν πως τον σκότωσαν μέσα στο σπίτι του στον Εύοσμο. 

Άγρια δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: 49χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Το άνδρας βρέθηκε άγρια δολοφονημένος, μέσα σε μια λίμνη αίματος, μέσα στο σπίτι του, στην οδό Ιθάκης από τον γιό του, το βράδυ της Κυριακής. 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή οι δύο γυναίκες του κάρφωσαν ένα μαχαίρι στο λαιμό, ενώ το θύμα είναι πολλά χτυπήματα στο πρόσωπό του. 

Το πρωί της Δευτέρας, η αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει τη στυγερή αυτή δολοφονία, συλλαμβάνοντας την 45χρονη σύζυγο του θύματος και τη μόλις 18 ετών κόρη του. 

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοχρησία. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, μάνα και κόρη  τα ξημερώματα της Κυριακής μπήκαν στο υπνοδωμάτιο του 49χρονου άνδρα την ώρα που κοιμόταν, τον ακινητοποίησαν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα με πολλαπλά τραύματα στον τράχηλο και στη δεξιά παρειά. Το βράδυ της Κυριακής, ο γιος του πήγε να τον δει και τον βρήκε νεκρό. 

Αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που ανέλαβαν τις έρευνες, διαπίστωσαν πως μάνα και κόρη επιχείρησαν να αποκρύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία, αλλοιώνοντας τη σκηνή του εγκλήματος. 

Το μαχαίρι με το οποίο αφαίρεσαν τη ζωή του 49χρονου βρέθηκε πεταμένο σε φρεάτιο όμβριων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη και κατασχέθηκε. 

Το κίνητρο της άγρια δολοφονίας, όπως κατήγγειλε η 45χρονη, είναι πως ο σύζυγός της φέρεται να ασελγούσε κατ’ επανάληψη σε βάρος της κόρης τους, όσο εκείνη ήταν ανήλικη. Κατέθεσε επίσης πως είχαν κάποιες οικονομικές διαφορές με το θύμα. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top