Αρτέμιδα: Τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου για δανεικά μόλις 130 ευρώ

Τι ισχυρίστηκε ο δράστη που έγινε πατέρας την ημέρα της σύλληψής του

Ένας 34χρονος Αλβανός είναι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο δράστης της ανθρωποκτονίας 65χρονου ομοεθνή του, που διαπράχθηκε στις 10 Μαΐου, στην Αρτέμιδα. Ο δράστης φαίνεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 65χρονο αλλοδαπό για μόλις 130 ευρώ που φαίνεται ότι του χρωστούσε.

Αρτέμιδα: Νεκρός ένας άνδρας μετά από δολοφονική επίθεση

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο ξυλοδαρμός και οι κλωτσιές που είχε δεχτεί το θύμα ήταν τόσο άγριες, που είχε σπάσει ο θώρακάς του.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το θύμα διαπληκτίστηκε με τον δράστη, στην αυλή του σπιτιού του. Οι αστυνομικές αρχές που ανέλαβαν την υπόθεση κατάφεραν να εντοπίσουν την ταυτότητα του δράστη μέσα σε λίγες ώρες, παρόλο που ο δράστης κρυβόταν σε μονοκατοικία στην περιοχή και χρειάστηκε να ψάξουν ένα ένα τα σπίτια ώστε να τον εντοπίσουν. 

Όπως ισχυρίστηκε ο 34χρονος, είχε άμεση ανάγκη τα χρήματα καθώς η γυναίκα του επρόκειτο να γεννήσει και του είχε ζητήσει επανειλημμένα πίσω τα δανεικά, χωρίς, όμως αποτέλεσμα. Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης έγινε πατέρας την ημέρα που οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν ως υπαίτιο της ανθρωποκτονίας του 65χρονου.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top