Το «ευχαριστώ» της ΕΛ.ΑΣ στους πολίτες μ΄ ένα βίντεο

«Μαζί τα καταφέραμε, μαζί προσπαθούμε, μαζί θα συνεχίσουμε»

Με ένα συμβολικό βίντεο θέλησε να πει «ευχαριστώ» η Ελληνική Αστυνομία  προς τους πολίτες. Μέσα από τις εικόνες, γίνεται παράλληλα ένας απολογισμός του έργου της κατά την περίοδο μεγάλων κρίσεων, όπως στον Έβρο αλλά και της πανδημίας. 

Αναστέλλεται η χορήγηση αδειών στους ένστολους λόγω κορωνοϊού

«Μαζί τα καταφέραμε, μαζί προσπαθούμε, μαζί θα συνεχίσουμε», αναφέρει το βίντεο, το οποίο, με ένα γρήγορο πέρασμα διάρκειας 2:07 λεπτών, παρουσιάζει εικόνες με το έργο της Αστυνομίας.

Βγαίνουν με ντουντούκες οι αστυνομικοί για την απαγόρευση συναθροίσεων

Οι εικόνες δείχνουν την αποτελεσματική φύλαξη στον Έβρο, τις περιπολίες στην άδεια πόλη, τους ελέγχους που έγιναν με θερμομετρήσεις, την παροχή βοήθειας σε σπίτια ηλικιωμένων, ακόμη και στα αδέσποτα.

«Η Ελληνική Αστυνομία επιτελεί το καθήκον της σε κάθε γωνιά της χώρας. Εμείς οι Έλληνες αστυνομικοί κάνουμε το χρέος μας απέναντι σε όλους εσάς, τους πολίτες. Σας ευχαριστούμε, γιατί για άλλη μια φορά αναγνωρίζετε το έργο μας. Μας συμπαραστέκεστε, μας δίνετε δύναμη, μας εμπιστεύεστε. Μαζί τα καταφέραμε, μαζί προσπαθούμε, μαζί θα συνεχίσουμε» αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Σώματος και στα μέσα μαζικής δικτύωσης.

Η κατάληξη είναι επίσης συμβολική, καθώς δείχνει τους πολίτες να χειροκροτούν τις αστυνομικές δυνάμεις για τον ρόλο τους στην καραντίνα και τους αστυνομικούς να βγάζουν τις μάσκες που φορούσαν μέχρι σήμερα κατά την διάρκεια της αποστολής τους, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους.

Το βίντεο σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά από το γραφείο Τύπου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ με πρωτοβουλία του αρχηγού Μιχάλη Καραμαλάκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top