Κορωνοϊός: Ένας ακόμα ιατρός βρέθηκε θετικός στο νοσοκομείο Νίκαιας

Θετικές στον ιό μια νοσηλεύτρια και μια βοηθός θαλάμου στο ΑΧΕΠΑ 

Νοσοκομείο Νίκαιας

Ένας ακόμα ειδικευόμενος ιατρός στο Νοσοκομείο Νίκαιας νόσησε από τον κορωνοϊό και είναι ο δεύτερος που προσβάλλεται από το ίδιο νοσοκομείο.

Δείγματα λήφθηκαν από το νοσηλευτικό προσωπικό της παθολογικής κλινικής και αναμένονται τα αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή, άλλη μια νοσηλεύτρια νοσεί στο Νοσοκομείο Κοζάνης ανεβάζοντας τον αριθμό σε επτά. 

Στο ΑΧΕΠΑ ασθενής που είχε διακομοσθεί στο νοσοκομείο «Αγίου Δημητρίου» και νοσηλευόταν στη νευροχειρουργική κλινική ήταν αρχικά αρνητικός στο τεστ. Στη συνέχεια όμως, σε νέο τεστ που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε θετικός, με αποτέλεσμα πέντε υπάλληλοι της κλινικής να τεθούν σε καραντίνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ, νοσούν 170 υγειονομικοί ενώ ένας έχασε τη ζωή του. Από την Πρόνοια νοσεί μια βρεφονηπιοκόμος από το «Μητέρα». 

Θετικές στον ιό νοσηλεύτρια και βοηθός θαλάμου στο ΑΧΕΠΑ 

Άλλη μια νοσηλεύτρια και μια βοηθός θαλάμου βρέθηκαν να νοσούν από κορωνοϊό στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Υγειονομική βόμβα στο Κρανίδι: 150 κρούσματα κορωνοϊού στη δομή μεταναστών

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νοσηλεύτρια εργάζεται στην Γ’ Χειρουργική που πλέον είναι σημείο αναφοράς για τον κορωνοϊό, μαζί με την πρώτη νοσηλεύτρια που νόσησε, ενώ και οι δύο νοσηλεύονται πλέον στο ΑΧΕΠΑ. Η βοηθός θαλάμου βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι της.

Κορωνοϊός: 119 οι νεκροί – Εξέπνευσε 35χρονος χωρίς υποκείμενο νόσημα

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, τα κρούσματα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων επιβεβαιώνουν το πόσο επικίνδυνη είναι η κατάργηση των μέτρων καραντίνας στο υγειονομικό προσωπικό.

Μάλιστα, η νοσηλεύτρια ήταν επαφή της πρώτης νοσηλεύτριας και το πρώτο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε αρνητικό, ενώ μετά από πέντε ημέρες το δεύτερο τεστ βγήκε θετικό. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top