Κορωνοϊός: 119 οι νεκροί – Εξέπνευσε 35χρονος χωρίς υποκείμενο νόσημα

Είναι το νεότερο θύμα στη χώρα μας από τον ιό

Δύο ακόμα άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή από κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα, στους 119. 

Άρση καραντίνας: Πώς θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 75χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» κι έναν 35χρονο, χωρίς υποκείμενο νόσημα, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης και είναι το νεότερο θύμα του ιού στη χώρα μας.

Το συγκινητικό «ευχαριστώ» στους γιατρούς του Ευαγγελισμού μετά μουσικής

Ο 75χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στις 03:15 τα ξημερώματα, ενώ νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού από τις 27 Μαρτίου. Ο 75χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρό υποκείμενο νόσημα. 

Όσον αφορά στον 35χρονο,  η υγεία του παρουσίασε ξαφνική επιδείνωση το Σάββατο και μπήκε στην εντατική. Δυστυχώς σήμερα τα ξημερώματα εξέπνευσε. Σύμφωνα με πληροφορίες ζούσε στη Θεσσαλονίκη, ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. 

Η περίπτωσή του θυμίζει εκείνη του 39χρονου Γερμανού καθηγητή ο οποίος έχασε την ζωή του στην Κρήτη και δεν έπασχε επίσης από υποκείμενο νόσημα.

Χθες τα θύματα του κορωνοϊού στη χώρα μας ήταν 117, μετά από τον θάνατο ενός 86χρονου στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. 

Κορωνοϊός: 117 οι νεκροί στην Ελλάδα – Πέθανε 86χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, χθες είχαμε δέκα νέα κρούσματα, με τον συνολικό αριθμό στην Ελλάδα να ανέρχεται σε 2.245. Από αυτά το 56% αφορά άνδρες, ενώ 550 σχετίζονται με κάποιο ταξίδι από το εξωτερικό και 950 με ήδη επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Επίσης 61 ασθενείς με κορωνοϊό παραμένουν διασωληνωμένοι, εκ των οποίων 14 είναι γυναίκες, ενώ 44 πολίτες έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top