Το συγκινητικό «ευχαριστώ» στους γιατρούς του Ευαγγελισμού μετά μουσικής

Τα μουσικά σύνολα της ΕΡΤ έπαιξαν μουσική στο προαύλιο του νοσοκομείου

Με μελωδίες και αρκετή συγκίνηση γέμισε χθες ο προαύλιος χώρος του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», καθώς μέλη της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ έδωσαν μια μικρή συναυλία για να πουν το δικό τους «ευχαριστώ» στους γιατρούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό.

Ρεμντεσιβίρη: Είναι το νέο ελπιδοφόρο φάρμακο για τον κορωνοϊό;

Οχτώ μουσικοί έπαιξαν έργα των Μάνου Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης στους γιατρούς και στους νοσηλευτές τους νοσοκομείου. 

Κορωνοϊός: 10 νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Τους οκτώ μουσικούς της ΕΡΤ διηύθυνε ο Γιώργος Αραβίδης και στο σχήμα συμμετείχαν οι μουσικοί Στάθης Λασκαρίδης, Βασίλης Δήμος, Γεώργιος Κωνσταντινίδης, Ναυσικά Δέββε, Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, Λεωνίδας Γρηγορόπουλος, Αριάδνη Πόλκα και Αριστείδης Σκληρός.

Δεκάδες γιατροί, νοσηλευτές, ασθενείς, συνοδοί ασθενών, βγήκαν στο προαύλιο και στα μπαλκόνια και με ευλαβική προσήλωση παρασύρθηκαν από τις υπέροχες μελωδίες. Στο τέλος κυριάρχησε το μεγάλο χειροκρότημα, ένα χειροκρότημα για όλους τις δύσκολες αυτές εποχές, κυρίως όμως για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το ιατρικό προσωπικό που έχουν ξεπεράσεις τις αντοχές και τις δυνάμεις τους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top