Αλεξανδρούπολη: Γάμος στα χρόνια του κορωνοϊού

Ο Γιώργος και η Ραφαέλλα παντρεύτηκαν με γάντια και αντισυπτικά

Γάμος στα χρόνια του κορωνοϊού για ένα υπέροχο ζευγάρι απο την Αλεξανδρούπολη, τον  Γιώργο και την Ραφαέλλα οι οποίοι αποφάσισαν να παντρευτούν. Θα μπορούσε να ήταν σίγουρα σκηνή από ταινία όμως η ιστορία των δυο γλυκών αυτών παιδιών είναι αληθινή.

Αυτά είναι όλα τα μέτρα για το Δημόσιο λόγω κορωνοϊού

Πέρασαν βέρα στο δεξί με γάντια και αντισυπτικά σήμερα το πρωί στο δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης .
«Βάλαμε τα γαντάκι μας .Βάλαμε τις μάσκες μας και πήγαμε για το πάρτι...» είπε ο γαμπρός Γιώργος Καλόγερος, ενώ η νύφη Ραφαέλλα Σκαρλατίδου «Το Trend με τη μάσκα ήταν ιδέα του συζύγου να δώσουμε μια νότα χαράς σε όλο αυτό και ότι η ζωή δεν σταματάει. Συνεχίζεται. Προσέχουμε για να έχουμε» είπε.

Η Ραφαέλλα και ο Γιώργος είχαν κανονίσει την ημερομηνία πολύ καιρό πριν. Ρωτήθηκαν από τον δήμαρχο αν ήθελαν να ακυρώσουν τον γάμο όμως σιγά μην έχαναν τέτοια ευκαιρία. Ο πιο ξεχωριστός γάμος της χρονιάς που σίγουρα θα τον θυμούνται για πάντα.

Σάκης Ρουβάς: Δείτε τι κάνει τώρα που μείνει στο σπίτι

Τα  γάντια ήταν κάτι σαν τη βέρα, ένα με το χέρι της νύφης και του γαμπρού .Η μάσκα είχε καλλιτεχνική παρέμβαση και οι selfieς ήταν ασταμάτητες. Το γλέντι που ακολούθησε σίγουρα θα κάνει πολλούς που πληρώσατε το γάμος σας ...χρυσό να ζηλέψετε.
Όπως είπε ο γαμπρός στην κάμερα του Star «Το γλέντι έγινε στο σπίτι οι 4 μας ,φτιάξαμε μπεργκερ .Ωραιότατα μπεργκερ ,πιάσαμε από έναν καναπέ να υπάρχουν και οι αποστάσεις. Βάλαμε το star και όλα τέλεια»

Φιλί δεν είδαμε αλλά ας όψεται ο κορωνοϊος. Εμείς ευχόμαστε από καρδιάς να είναι πάντα  ευτυχισμένοι και  αισιόδοξοι και να βλέπουν τη θετική πλευρά της ζωής όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top