Κορωνοϊός: Κρούσμα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»

70χρονος περιφερόταν από θάλαμο σε θάλαμο χωρίς τα απαραίτητα μέτρα

Συναγερμός σήμανε σύμφωνα με πληροφορίες στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», μετά από τον εντοπισμό ενός κρούσματος κορωνοϊού

Ασθενής φέρεται να πήγε χθες το πρωί στα εξωτερικά ιατρεία και να περιφερόταν για ώρες από θάλαμο σε θάλαμο και από δωμάτιο σε δωμάτιο, μέχρι που στις 22:00 το βράδυ διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό. 

Κορωνοϊός: Η Τουρκία ανακοίνωσε το πρώτο της κρούσμα!

Πρόκειται για έναν 70χρονο, ο οποίος έφτασε μόνος του στο νοσοκομείο το πρωί της Τρίτης, διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού χωρίς, ωστόσο, να έχει ιστορικό έκθεσης σε κορωνοϊό.

Κορωνοϊός: Κλειστά όλα τα σχολεία – Τι θα γίνει με τη σχολική χρονιά

Ο 70χρονος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και εισήχθη για νοσηλεία σε πεντάκλινο δωμάτιο με άλλους άσθενείς. Το απόγευμα επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του και αποφασίστηκε να σταλεί δείγμα στο Ινστιτούτο Παστέρ, το οποίο τις ώρες που ακολούθησαν απάντησε ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Ξεκίνησαν να λειτουργούν με τηλεργασία πολλές επιχειρήσεις λόγω κορωνοϊού

Μετά την εξέλιξη αυτή ο 70χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», το οποίο είναι «αναπληρωματικό» νοσοκομείο αναφοράς του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Μετά την εξέλιξη αυτή αποφασίστηκε σε πρώτη φάση να τεθεί σε κατ' οίκον απομόνωση ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» που ήρθε σε επαφή με τον 70χρονο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top