Θεσσαλονίκη: Αρνητικοί στον κορωνοϊό 4 συμμαθητές του γιου της 38χρονης

Κλειστό το 105ο Δημοτικό Σχολείο, μαθητής του οποίου είναι ο 10χρονος

Τα λάθη που έκανε η 40χρονη - πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Αθήνα- πριν φτάσει στο Αττικόν νοσοκομείο/ ρεπορτάζ κεντρικού δελτίου Star

Αρνητικά βγήκαν τα εργαστηριακά αποτελέσματα για τέσσερα παιδιά στη Θεσσαλονίκη, τα οποία είναι συμμαθητές του 10χρονου γιου της 38χρονης που έχει νοσήσει. Η γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο ΑΧΕΠΑ, αποτελεί το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του Covid- 19 στην Ελλάδα. Ο 10χρονος γιος της ήταν επίσης θετικός στο ιό και νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο.

Κορωνοϊός: Τρία τα κρούσματα στην Ελλάδα - Θετικό και το παιδί της 38χρονης

Τα τέσσερα παιδιά, με τα οποία είχε συναναστραφεί ο 10χρονος, εξετάστηκαν για προληπτικούς λόγους, αλλά ευτυχώς δεν έχουν νοσήσει. 

Κορωνοϊός: Ποια λάθη έκανε η 40χρονη πριν μεταφερθεί στο «Αττικόν»

Υπενθυμίζεται ότι το 105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, στο οποίο είναι μαθητής ο 10χρονος, έμεινε κλειστό για προληπτικούς λόγους.

Την ίδια ώρα, και τέταρτο κρούσμα εντοπίστηκε στην Ελλάδα και δεύτερο στην Αθήνα. Πρόκειται για μία 36χρονη που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία. Είναι φορέας του ιού και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Αττικόν», όπου νοσηλεύεται σε απομόνωση.

Κορωνοϊός: Και τέταρτο κρούσμα – Το δεύτερο στην Αθήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top