Κορωνοϊός: Ποια λάθη έκανε η 40χρονη πριν μεταφερθεί στο «Αττικόν»

Δεν τήρησε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ

Στο «Αττικό» νοσοκομείο νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Πέμπτης η 40χρονη, η οποία νοσεί από τον κορωνοϊό. Η γυναίκα δεν τήρησε ακριβώς τις οδηγίες προστασίας που έχουν ανακοινωθεί, καθώς δεν τηλεφώνησε στον ΕΟΔΥ. 

Κορωνοϊός: Νεαρή γυναίκα το πρώτο κρούσμα στην Αθήνα

Το πρώτο νοσοκομείο που επισκέφτηκε η γυναίκα ήταν το «Σωτηρία», όπου έμεινε για αρκετή ώρα. Το λάθος της ήταν ότι δεν είπε στους γιατρούς τι ακριβώς αντιμετώπιζε, επομένως άγνωστο παραμένει το αν ο ιός «πρόλαβε» να μεταδοθεί σε άλλους ανθρώπους. 

Αφού είδε ότι δεν μπορούσε να εξυπηρετηθεί, πήγε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στα νότια προάστια. Εκεί, η γυναίκα είπε για πρώτη φορά πως έχει κάποιες υποψίες για τον κορωνοϊό. Την οδήγησαν σε ειδικα διαμορφωμένο χώρο, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, διαγνώστηκε με τον ιό και τότε οδηγήθηκε στην απομόνωση. 

Κορωνοϊός: Φίλη της 40χρονης στο «Αττικόν» με ύποπτα συμπτώματα

Από εκείνη την ώρα, ξεκίνησαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, καθώς η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Αττικόν». 

Η ίδια νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα. Την ίδια ώρα, σε απολύμανση προχώρησε τηλεοπτικός σταθμός, όπου συστεγάζεται τράπεζα στην οποία εργάζεται ο σύζυγος της ασθενούς.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top