Σε εκδρομή στο Λονδίνο η κόρη της 40χρονης που νοσεί από κορωνοϊό

Αναμένεται να εξεταστεί στη Βρετανία

γυναίκες με μάσκα /Intime

Ανησυχία έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η κόρη της 40χρονης που διαγνώστηκε την Πέμπτη ως το τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα και πρώτο στην Αθήνα, βρίσκεται σε εκδρομή στο Λονδίνο, μαζί με τους συμμαθητές της από το Κολλέγιο Αθηνών.

Πριν από λίγο, στάλθηκε ένα e-mail στους γονείς των μαθητών του Κολλεγίου Αθηνών, το οποίο υποδεικνύει πως η 40χρονη είναι μητέρα μιας μαθήτριας του σχολείου. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες πως η μαθήτρια είχε ταξιδέψει στην Ιταλία μαζί με την μητέρα της πριν λίγες μέρες.

Κορωνοϊός: Ποια λάθη έκανε η 40χρονη πριν μεταφερθεί στο «Αττικόν»

Το κορίτσι αναμένεται να εξεταστεί στη Βρετανία σχετικά με το αν είναι θετική στον ιό, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το αν θα επιστρέψει στην Αθήνα ανάλογα με το αποτέλεσμα.

Το μήνυμα που έστειλε το Κολλέγιο στους γονείς των μαθητών του και υπογράφεται από τον Απόστολο Αθανασόπουλο, συνδιευθυντή του Κολλεγίου και Συντονιστή Σχολικών Μονάδων έχει ως εξής:

Έκτακτη σύσκεψη Κικίλια με εκπροσώπους του κλάδου φαρμάκου ενόψει κορωνοϊού

«Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας μας ενημέρωσε ότι μία μητέρα μαθητών μας διεγνώσθη θετική στον νέο κοροναϊό Covid 2019. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ καθώς και με τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας και θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη. Σας καλούμε εκ νέου να τηρήσετε την οδηγία που σας απεστάλη χθες από την Ιατρική Υπηρεσία».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top