Έκτακτη σύσκεψη Κικίλια με εκπροσώπους του κλάδου φαρμάκου ενόψει κορωνοϊού

Ο υπουργός Υγείας επικοινώνησε με τη Φώφη Γεννηματά

Βασίλης Κικίλιας

Έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί το απόγευμα της Πέμπτης ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, με εκπροσώπους του φαρμακευτικού κλάδου, στο πλαίσιο της ορθότερης διαχείρισης της κατάστασης με τον κορωνοϊό.   

Κικίλιας: Ανακαλούνται όλες οι άδειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχάνων (ΠΕΦ), του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), του Pharma Innovation Forum (PIF) και του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (ΣΑΦΕΕ).

Ο κ. Κικίλιας αναμένεται να συζητήσει με τους εκπροσώπους του κλάδου Φαρμάκου θέματα διαθεσιμότητας φαρμάκων, που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Τηλεφωνική επικοινωνία Γεννηματά - Κικίλια για τον κορωνοϊό

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, επικοινώνησε με τον υπουργό Yγείας Βασίλη Κικίλια και ενημερώθηκε για την εξέλιξη των κρουσμάτων του κορωναϊού στην χώρα μας.

Μητσοτάκης για κορωνοϊό: Όχι πανικός, δεν υπάρχει θέμα έλλειψης αγαθών

Επίσης, ενημερώθηκε για τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί καθώς και για την ετοιμότητα νοσοκομείων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για την αντιμετώπιση του ίου και των κρουσμάτων.

Όπως αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του, «ψυχραιμία, όχι πανικός και αυστηρή τήρηση των οδηγιών και του πρωτοκόλλου, είναι το τρίπτυχο που πρέπει να εφαρμοστεί απ' όλους μας για την ασφαλή και πιο γρήγορη αντιμετώπιση του προβλήματος».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top