Νεκρό βρέφος Ζωγράφου: Στην Κομοτηνή μετακομίζει η οικογένεια

Πατέρας στο Star: «Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα της»

Καταρρακωμένοι οι μετανάστες γονείς του άτυχου 11μηνου βρέφους που χάθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, έσμιξαν ξανά με τα άλλα παιδιά τους και αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Κομοτηνή, όπου και θα κηδέψουν το μωρό τους.

Ζωγράφου: Το Star στο διαμέρισμα όπου μεγάλωνε το 11 μηνών κοριτσάκι

«Όλα τα δύσκολα περάσανε, θα θρηνήσουμε και την κόρη μας. Ο Θεός να αναπαύει την ψυχούλα της. Ξεκινάμε μια καινούρια αρχή και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά», δήλωσε ο πατέρας μετά την τραγική ιστορία που βίωσαν τις τελευταίες ημέρες.

Νεκρό βρέφος Ζωγράφου: Έντονες αντιδράσεις για το «βιαστικό» πόρισμα 

Μάλιστα, ο 23χρονος πατέρας πήγε το πρωί στο σπίτι στου Ζωγράφου, μάζεψε όλα τους τα υπάρχοντα σε πλαστικές σακούλες και έφυγε άρον άρον, καθώς δεν ήθελε πια να μένει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα ούτε μέρα.

Βρέφος Ζωγράφου: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι γονείς του 11μηνου κοριτσιού

Ο Τζαμάλ αποφάσισε να πάρει την οικογένεια του και να φύγει από το διαμέρισμα του στου Ζωγράφου, καθώς όπως λέει, θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή σε ένα νέο διαμέρισμα. 

«Ζήτησα από την ΜΚΟ να αλλάξουμε περιβάλλον για να "θάψουμε" το παρελθόν και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά»

Νεκρό βρέφος Ζωγράφου: Πειθαρχική έρευνα σε βάρος του ιατροδικαστή

Προκαταρκτική εξέταση για τους ιατροδικαστές

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που ζήτησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, προκειμένου να διαπιστωθεί η τέλεση ή μη πειθαρχικού παραπτώματος στην υπόθεση του νεκρού μωρού, μετά την θύελλα που ξέσπασε με τους ιατροδικαστές που έκαναν αρχικά λόγο για σεξουαλική κακοποίηση του βρέφους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top