Βρέφος Ζωγράφου: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι γονείς του 11μηνου κοριτσιού

Τι αναφέρει το πόρισμα των ιατροδικαστών;

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι γονείς του άτυχου βρέφους, μετά την αποστολή της επιστημονικής έκθεσης των ιατροδικαστών στον εισαγγελέα, στην οποία δε γίνεται καμία αναφορά σε σεξουαλική κακοποίηση παρά μόνο σε κακοποίηση.

Νεκρό βρέφος Ζωγράφου: Θρίλερ με τα ευρήματα κακοποίησης

Η υπόθεση του βρέφους που μεταφέρθηκε νεκρό την Κυριακή στο Νοσοκομείο «Παίδων» είχε πάρει περίεργη τροπή, καθώς η αρχική εκτίμηση υποστήριζε πως πρόκειται για σεξουαλική κακοποίηση. Στη συνέχεια όμως, η μητέρα απέδωσε τις κακώσεις στο γεγονός ότι στο βρέφος είχε χορηγηθεί αγωγή με υπόθετα, καθώς και στο ότι του έκανε κλύσμα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο πόρισμα των ιατροδικαστών αναφέρεται ότι τα τραύματα, τα οποία φέρει το βρέφος, είναι απόλυτα συμβατά με τη χορήγηση αυτής της θεραπείας. Όπως είπε η μητέρα του μωρού, η θεραπεία γινόταν με μια σήριγγα υπό μορφή κλύσματος. 

Παράλληλα, οι γιατροί στο νοσοκομείο «Παίδων» απέδωσαν την αιτία θανάτου σε ανακοπή από σπασμούς. Το βρέφος τις τελευταίες ημέρες παρουσίαζε πολύ έντονα επεισόδια επιληπτικής κρίσης, πέντε με έξι φορές την ημέρα.

Σύμφωνα με την ίδια τη μητέρα, η οποία μίλησε μέσω του δικηγόρου της στην εκπομπή, είχε λάβει οδηγίες από τον γιατρό για το πώς να χορηγεί το φάρμακο. «Την άλλη μέρα το πρωί όταν σηκώθηκα να δώσω το γάλα στο παιδάκι, την είδαμε νεκρή. Κατευθείαν ο άνδρας μου πήρε το παιδάκι και το έφερε στο νοσοκομείο», είπε η μητέρα. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top