Ξυλοδαρμός μαθητή Καβάλα: «Θα μπορούσε να τρυπήσει ο πνεύμονάς του»

Ο πατέρας του παιδιού μιλά για συγκάλυψη από του δασκάλους

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες σχετικά με τον ξυλοδαρμό ενός οχτάχρονου μαθητή σε δημοτικό σχολείο της Καβάλας, καθώς ο πατέρας του αποκάλυψε πως από τα χτυπήματα που δέχθηκε ο γιος του θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερα θέματα υγείας. 

Καβάλα: Πατέρας καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του 8χρονου γιου του

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε πως ο μικρός έχει ένα σπασμένο πλευρό και πως οι γιατροί του είπαν ότι αν είχαν αποκοπεί τα οστά, υπήρχε κίνδυνος να τρυπήσει ο πνεύμονάς του ή το συκώτι του. 

Κατήγγειλε επίσης πως το περιστατικό έγινε εν ώρα διαλείμματος, παρουσία δασκάλων, οι οποίοι δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να σώσουν το αγόρι από τα χέρια των δύο μεγαλύτερων μαθητών που τον χτυπούσαν. 

Μάλιστα απέδωσε ευθύνες στη διευθύντρια του σχολείου, την οποία κατηγόρησε για προσπάθεια συγκάλυψης του γεγονότος, αφού όταν το παιδί πήγε να της πει τι έγινε, του ζήτησε να της πάει μάρτυρες και δεν ειδοποίησε τους γονείς, με αποτέλεσμα να παραμείνει στο σχολείο μέχρι το μεσημέρι, ενώ πονούσε. 

Ο ίδιος δέχθηκε επίσης επικριτικά σχόλια  γιατί δημοσιοποίησε τον ξυλοδαρμό του παιδιού του, με πολλούς να λένε πως ήταν υπερβολικός και πως επρόκειτο απλά για έναν καβγά ανάμεσα σε παιδιά. 

«Δεν πειράζει, εγώ αποκάλυψα τον ξυλοδαρμό του παιδιού μου για να μη συμβεί στα δικά τους παιδιά», είπε. 

Ξεκαθάρισε επίσης ότι θα κινηθεί νομικά για τον ξυλοδαρμό του γιου του, ο οποίος, όπως είπε, πονάει ακόμα και είναι ταραγμένος από το ίδιο το γεγονός, αλλά και από την τροπή που πήρε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top