Δολοφονία κυνηγού στην Αρκίτσα: «Η μάρτυρας δεν τολμάει να με αντικρύσει»

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 24 Φεβρουαρίου

Αναβιώνει η υπόθεση της δολοφονίας του κυνηγού στην Αρκίτσα. Στο εδώλιο κατηγορούμενη για τη δολοφονία του, κάθεται η πρώην σύζυγός του και ο σύντροφός της. Η ίδια δηλώνει αθώα.

Δολοφονία κυνηγού: «Τα αποτυπώματά του ταυτίζονται με 23 ταυτότητες»​​​​​​​

«Είμαι παντελώς αθώα. Με το θύμα είχα μια εξαιρετική σχέση μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του και είναι αδιανόητο για εμένα ότι βρίσκομαι κατηγορούμενη» δήλωσε η κατηγορούμενη πρώην σύζυγος του Γερμανού κυνηγού, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 9 Ιανουαριου του 2018 μέσα σε έναν ελαιώνα. 

Όπως υποστήριξε, η ίδια και ο σύντροφός της κάθονται στο εδώλιο καθώς μια μάρτυρας κατέθεσε στις αρχές, ότι το ζευγάρι της ζήτησε να τους δώσει άλλοθι, λέγοντας δηλαδή ότι ήταν μαζί της, την ώρα της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της κατηγορουμένης, Αλέξη Στεφανάκη, «έχουμε τη βασική μάρτυρα, η οποία αλλάζει τη ροή της υπόθεσης διότι στοχεύει και κάνει κατηγορουμένους αυτούς τους δύο ανθρώπους που κάθονται στο εδώλιο».

«Ο μοναδικός λόγος που βρίσκομαι εδώ είναι η κατάθεση μίας γυναίκας η οποία δεν τολμάει να έρθει στο δικαστήριο και να με αντικρύσει και να υποστηρίξει αυτά που κατέθεσε εναντίον μου» είπε η κατηγορούμενη. 
 
Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι αυτής της γυναίκας προκειμένου να τη συλλάβουν και να τη μεταφέρουν στο δικαστήριο, όμως εκείνη είχε κάνει πρόσφατα χειρουργείο. 

Εντύπωση προκαλούν όπως υποστήριξε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο συνήγορος της κατηγορουμένης, οι πολλές ταυτότητες που είχαν εντοπισθεί στο όνομα του θύματος. 

Στο δικαστήριο κλήθηκαν να καταθέσουν ο ιατροδικαστής και ο γενετιστής της ελληνικής αστυνομίας. Η δίκη για τη δολοφονία του 55χρονου με κυνηγετική καραμπίνα, θα συνεχιστεί στις 24 Φεβρουαρίου.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top