Δολοφονία κυνηγού: «Τα αποτυπώματά του ταυτίζονται με 23 ταυτότητες»​​​​​​​

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του 56χρονου Γερμανού κηνυγού

Δείτε στο βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

Αναβιώνει μετά από δύο χρόνια η άγρια δολοφονία του 56χρονου Γερμανού κυνηγού στην Αρκίτσα, για την οποία κατηγορούνται η πρώην σύντροφός του και ο 56χρονος φίλος της. 

Δολοφονία κυνηγού:«Δεν ήμουν μαζί με τη σύζυγο, ούτε με τον φίλο της»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως καθώς, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τα δακτυλικά αποτυπώματα του θύματος ταυτίζονται με 23 ταυτότητες και μόνο μία από αυτές, έχει τα πραγματικά του στοιχεία, δηλαδή αυτά του Γερμανού κηνυγού που ήταν γνωστός στην Ελλάδα. 

Ο ίδιος στην διαθήκη του είχε ορίσει ως μοναδική κληρονόμο την πρώην γυναίκα του. Είχαν υπογράψει και ένα ειδικό συμφωνητικό με το οποίο η 46χρονη αναγνώριζε μια σειρά από οικονομικές δεσμεύσεις και οφειλές.  

Οι δικηγόροι των δύο κατηγορουμένων ζήτησαν να τους δοθεί το πρωτογενές γενετικό υλικό, καθώς στα νύχια του θύματος είχε βρεθεί δείγμα DNA ενός συγκεκριμένου προσώπου. Ζήτησαν μάλιστα αυτό το πρόσωπο ναπαρευρεθεί και να εξεταστεί στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λιβαδειάς.

Τον εκτέλεσαν στα δύο μέτρα – Συγκλονίζουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον 55χρονο στην Αρκίτσα

Το δεύτερο αίτημά τους ήταν να τους παρασχεθούν από την Ασφάλεια Λαμίας οι φωτογραφίες που απεικονίζουν το θύμα στον τόπο του εγκλήματος, καθώς οι μόνες φωτογραφίες που υπάρχουν στη δικογραφία είναι από το νεκροτομείο. 

Το χρονικό της υπόθεσης 

Ο 56χρονος Γερμανός βρέθηκε νεκρός μετά από δύο μέρες αναζητήσεων έξω από το αυτοκίνητό του σε ελαιώνα στην Αρκίτσα το 2018.

Όπως είπε ο ιατροδικαστής, ο θάνατος του άνδρα οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Κατά τη νεκροψία – νεκροτομή, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο 56χρονος Γερμανός είχε πυροβοληθεί δύο φορές πισώπλατα σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων.

Πρώτοι ένοχοι θεωρήθηκαν η πρώην σύντροφος του θύματος και ο φίλος της. Κατηγορήθηκαν μάλιστα πως το κίνητρό τους ήταν οικονομικό, καθώς ο 56χρονος κηνυγός είχε μεγάλη περιουσία. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top