Δολοφονία κυνηγού:«Δεν ήμουν μαζί με τη σύζυγο, ούτε με τον φίλο της»

Η μάρτυρας-κλειδί αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του Γερμανού κυνηγού ο οποίος πριν από εννέα μήνες βρέθηκε δολοφονημένος στην Αρκίτσα.

Για την υπόθεση, κατηγορούνται η πρώην σύντροφος του 55χρονου, και ο εραστής της, οι οποίοι θα απολογηθούν αύριο. Η πρώην σύντροφος του Γερμανού κυνηγού φέρεται να είναι η ηθική αυτουργός, ενώ ο εραστής της ο φυσικός αυτουργός.

Φίλη της κατηγορούμενης και μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη δημοσιογράφο, Γιώτα Κηπουρού.

Τον σκότωσε η πρώην σύζυγός του με τον εραστή της

Δολοφονία Γερμανού κυνηγού - Το άλλοθι και ο λογαριασμός στην Ελβετία

Η μάρτυρας στην πρώτη της κατάθεση, είχε ισχυριστεί ότι την ημέρα της δολοφονίας του Γερμανού κυνηγού ήταν μέχρι κάποια ώρα μαζί με τους κατηγορούμενους.

Στη συνέχεια, σε δεύτερη κατάθεσή της, ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες μετά τη δολοφονία η κατηγορούμενη, της ζήτησε να πει ότι ήταν μαζί με τον φερόμενο ως φυσικό αυτουργό στην Αταλάντη έως τις 07:30 το απόγευμα και να τον καλύψει για εκείνο το χρονικό διάστημα.

Ωστόσο σε νεότερη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη δημοσιογράφο, Γιώτα Κηπουρού, η μάρτυρας-κλειδί και φίλη της κατηγορούμενης, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση και είπε :

«Φυσικά και τους γνωρίζω, τους ξέρω. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τίποτα (…)Είμαστε σε μια επαρχία, μια χούφτα κόσμος. Ξέρουμε ο ένας τον άλλο. Και τον πρώην σύντροφό της ήξερα και τον τωρινό της φίλο. Δεν ξέρω τι σχέση είχαν μεταξύ τους» είπε η μάρτυρας και πρόσθεσε:

«Την ημέρα της δολοφονίας δεν ήμουν μαζί με τους δύο κατηγορούμενους. Εγώ μένω αλλού, η δολοφονία έγινε αλλού. Η κοπέλα μένει αλλού. Είμαστε 10-15 χιλιόμετρα μακριά».

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Ο Γερμανός κυνηγός ήταν ζευγάρι με τη γυναίκα (γεννημένη το 1972) για πολλά χρόνια αλλά δεν είχαν παντρευτεί ποτέ. Γνωρίστηκαν στην Ελβετία κι έζησαν εκεί για κάποια χρόνια, όμως αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Ελλάδα και να ανοίξουν μια επιχείρηση στην Αρκίτσα (με χρήματα του Γερμανού, ύψους περίπου 250.000 ευρώ). Οι δουλειές άρχισαν κάποια στιγμή να μην πηγαίνουν καλά και ο Γερμανός ανάγκασε τη σύντροφό του να υπογράψει ένα συμφωνητικό διεκδικώντας για την επιστροφή του χρέους. Παράλληλα, ο Γερμανός είχε πάρει ένα δάνειο ύψους 300.000 ευρώ για το σπίτι στην Αρκίτσα. Η σύντροφός είχε υπογράψει ένα δεύτερο συμφωνητικό στο οποίο έλεγε ότι λόγω χρέους θα του περιερχόταν η κυριότητα του σπιτιού. 

Οι ύποπτες κινήσεις της συντρόφου

Ο Γερμανός διατηρούσε έναν λογαριασμό στην Ελβετία, στον οποίο ήταν συνδιαχειρίστρια η γυναίκα. Μετά τη δολοφονία του, η πρώην σύντροφος έκανε συχνά ταξίδια στην Ελβετία μαζί με μια φίλη της, κάνοντας αναλήψεις κάθε φορά της τάξεως των 10.000 ευρώ. Συνολικά είχε σηκώσει 83.000 ευρώ από τον λογαριασμό σε διάστημα 3 μηνών.

Το άλλοθι της για τη μέρα της δολοφονίας

Το άλλοθι της γυναίκας ήταν η μαρτυρία της φίλης της, η οποία υποστήριξε στις καταθέσεις της ότι τη μέρα της δολοφονίας του Γερμανού κυνηγού, οι δύο γυναίκες ήταν μαζί στην Αταλάντη. Όταν οι αστυνομικοί της είπαν πια… ότι τα ξέρουν όλα, η φίλη άλλαξε την κατάθεση της και είπε την αλήθεια στους αστυνομικούς, ότι δηλαδή η Ελληνίδα φίλη και ο επίσης Έλληνας σύντροφός της, της έλεγαν να πει όσα έλεγε στην αστυνομία. 

Αρνούνται τις κατηγορίες

Η αστυνομία καλεί ξανά για κατάθεση τη γυναίκα και τον νυν σύντροφό της. Όταν ενημερώνονται ότι η φίλη έχει αλλάξει την κατάθεση, ζητούν δικηγόρο. Συλλαμβάνεται η σύντροφος ως ηθική αυτουργός για τη δολοφονία και ο νυν της ως φυσικός αυτουργός. Οι ίδιοι αρνούνται τις κατηγορίες.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top