Δολοφονία Γερμανού κυνηγού - Το άλλοθι και ο λογαριασμός στην Ελβετία

Συνελήφθησαν η σύντροφος του θύματος και ο νυν της

Νέα στοιχεία φέρνει στη δημοσιότητα η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με τη δολοφονία του 55χρονου Γερμανού κυνηγού, που έχασε τη ζωή του τον Ιανουάριο του 2018 στην Αρκίτσα. Συνελήφθησαν για τη δολοφονία του περίπου 9 μήνες μετά, η πρώην σύντροφος του κυνηγού και ο νυν σύντροφός της. 

Τον σκότωσε η πρώην σύζυγός του με τον εραστή της

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο Γερμανός κυνηγός ήταν ζευγάρι με τη γυναίκα (γεννημένη το 1972) για πολλά χρόνια αλλά δεν είχαν παντρευτεί ποτέ. Γνωρίστηκαν στην Ελβετία κι έζησαν εκεί για κάποια χρόνια, όμως αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Ελλάδα και να ανοίξουν μια επιχείρηση στην Αρκίτσα (με χρήματα του Γερμανού, ύψους περίπου 250.000 ευρώ). Οι δουλειές άρχισαν κάποια στιγμή να μην πηγαίνουν καλά και ο Γερμανός ανάγκασε τη σύντροφό του να υπογράψει ένα συμφωνητικό διεκδικώντας για την επιστροφή του χρέους. Παράλληλα, ο Γερμανός είχε πάρει ένα δάνειο ύψους 300.000 ευρώ για το σπίτι στην Αρκίτσα. Η σύντροφός είχε υπογράψει ένα δεύτερο συμφωνητικό στο οποίο έλεγε ότι λόγω χρέους θα του περιερχόταν η κυριότητα του σπιτιού. 

Οι ύποπτες κινήσεις της συντρόφου

Ο Γερμανός διατηρούσε έναν λογαριασμό στην Ελβετία, στον οποίο ήταν συνδιαχειρίστρια η γυναίκα. Μετά τη δολοφονία του, η πρώην σύντροφος έκανε συχνά ταξίδια στην Ελβετία μαζί με μια φίλη της, κάνοντας αναλήψεις κάθε φορά της τάξεως των 10.000 ευρώ. Συνολικά είχε σηκώσει 83.000 ευρώ από τον λογαριασμό σε διάστημα 3 μηνών.

Το άλλοθι της για τη μέρα της δολοφονίας

Το άλλοθι της γυναίκας ήταν η μαρτυρία της φίλης της, η οποία υποστήριξε στις καταθέσεις της ότι τη μέρα της δολοφονίας του Γερμανού κυνηγού, οι δύο γυναίκες ήταν μαζί στην Αταλάντη. Όταν οι αστυνομικοί της είπαν πια… ότι τα ξέρουν όλα, η φίλη άλλαξε την κατάθεση της και είπε την αλήθεια στους αστυνομικούς, ότι δηλαδή η Ελληνίδα φίλη και ο επίσης Έλληνας σύντροφός της, της έλεγαν να πει όσα έλεγε στην αστυνομία. 

Αρνούνται τις κατηγορίες

Η αστυνομία καλεί ξανά για κατάθεση τη γυναίκα και τον νυν σύντροφό της. Όταν ενημερώνονται ότι η φίλη έχει αλλάξει την κατάθεση, ζητούν δικηγόρο. Συλλαμβάνεται η σύντροφος ως ηθική αυτουργός για τη δολοφονία και ο νυν της ως φυσικός αυτουργός. Μέχρι αυτή την ώρα, αρνούνται τις κατηγορίες. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top