Έτσι έγινε το φονικό στο Λασίθι: Χαροπαλεύει ο γιος

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους δράστη

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 45χρονος που τραυματίστηκε τη Δευτέρα από πυροβολισμούς που δέχθηκε ο ίδιος και ο πατέρας του από συγχωριανό τους στο Λασίθι της Κρήτης, ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκε ο 52χρονος γαμπρός τους.

Κρήτη: Πυροβόλησαν πατέρα και γιο στο Λασίθι - Νεκρός ο πατέρας

Σύμφωνα με το Cretapost, όλα ξεκίνησαν στις 18:00 το απόγευμα στην περιοχή Περάμπελα, πάνω από το χωριό Κουρούνες. 

Ένας 43χρονος πυροβόλησε και σκότωσε έναν 73χρονο, ενώ τραυμάτισε σοβαρά τον 45χρονο γιο του στην κοιλιά, πιθανόν για κτηματικές διαφορές που είχαν. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης είχε συχνά προστριβές με τα θύματα για τα σύνορα των κτημάτων τους και χθες σε έξαλλη κατάσταση πήρε το όπλο και επιτέθηκε στους συγχωριανούς του με δολοφονική μανία. 

Μετά το φονικό, ο 43χρονος τράπηκε σε φυγή, ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. 

Στο σημείο έσπευσαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβαν τον άτυχο 732ρονο και τον γαμπρό του. Ο 45χρονος άνδρας εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο και πλέον νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου σε πολύ σοβαρή κατάσταση. 

«Στις 21.00 το βράδυ ολοκληρώθηκε το χειρουργείο και ο 45χρονος μεταφέρθηκε διασωληνομένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς φέρει τραύμα από καραμπίνα σε ένα σημείο πολύ δύσκολο, όπως είναι η κοιλιακή χώρα», ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, Μανώλης Ανδρεαδάκης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο σοβαρά τραυματίας δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού και είναι και ιδιοκτήτης ταξί.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top