Δολοφονία στην Πάτρα: «Με κυνηγούσε με το όπλο στον χώρο. Έπρεπε να αμυνθώ»

Στο Star ο δράστης που σκότωσε τον γείτονά του

Μία άγρια δολοφονία εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Πάτρα, όταν άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε γείτονα του, ο οποίος είχε εισβάλλει στην επιχείρηση του. Ο δράστης μιλά στο Star και εξηγεί το λόγο της πράξης του.

Πυροβολισμοί στην Πάτρα: Νεκρός ένας άνδρας σε συνεργείο αυτοκινήτων

«Με κυνηγούσε με το όπλο στο χώρο. Έπρεπε να αμυνθώ. Tον πυροβόλησα για να τον εκφοβίσω», δήλωσε ο δράστης.

Με αυτά τα λόγια ο δράστης περιγράφει τη στιγμή της δολοφονίας. Όλα έγιναν τα ξημερώματα, όταν το θύμα, σύμφωνα με την αστυνομία, διέρρηξε το το οποίο ανήκει στον δράστη.

Μακελειό στο Τέξας: Πυροβολισμοί σε Πανεπιστημιούπολη - Δύο νεκροί

Ο συναγερμός άρχισε να χτυπά και ο ιδιοκτήτης, φτάνοντας στο χώρο, αντίκρυσε το θύμα που κρατούσε μια καραμπίνα και ένα κλαδευτήρι.

«Με πυροβόλησε. Δεν είχα άλλο τρόπο να προστατευτώ. Επρεπε να τον κάνω να απομακρυνθεί. Τότε του έριξα. Ζητάω συγγνώμη για τον θανάσιμο τραυματισμό», είπε μετανιωμένος ο δράστης.

Θεσσαλονίκη: Έπεσαν πυροβολισμοί έξω από βιοτεχνία ρούχων

Η μια από τις  σφαίρες που έριξε ο δράστης βρήκε το θύμα στην καρδιά και εντοπίστηκε νεκρός από τον πατέρα του λίγα μέτρα μακριά από τον τόπο του φόνου.

Είχαν προσωπικές διαφορές από τον Ιούνιο

Δράστης και θύμα ήταν πρώην συνεργάτες και φίλοι. Μία παρεξήγηση, όμως, τον Ιούνιο ήταν αρκετή για να μιλάνε πλέον μόνο με μηνύσεις. Μάλιστα είχαν κατατεθεί μέχρι και ασφαλιστικά μέτρα, έτσι ώστε το θύμα να μην προσεγγίζει την επιχείρηση και το σπίτι του δράστη.

Διόνυσος: Τον πυροβόλησε και τον σκότωσε εξαιτίας μιας... διαρροής!

«Είχαμε διαφορές εδώ και μήνες. Με ενοχλούσε συνεχώς. Moυ είχε επιτεθεί πολλές φορές και μου είχε βάλει φωτιά στην επιχείρηση», συμπλήρωσε ο δράστης. 

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ένα πιστόλι, ενώ δίπλα στον νεκρό η καραμπίνα και το κλαδευτήρι. Ο δράστης παραδέχθηκε την πράξη του στους άνδρες της ασφάλειας Πατρών και αύριο θα δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top