Πυροβολισμοί στην Πάτρα: Νεκρός ένας άνδρας σε συνεργείο αυτοκινήτων

Συνελήφθη γείτονάς του με τον οποίον είχαν προσωπικές διαφορές

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ένας 40χρονος έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς τα ξημερώματα στο Νέο Σούλι Πάτρας σε συνεργείο αυτοκινήτων που διατηρεί συγχωριανός του, με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα, κρατώντας μια καραμπίνα και μαχαίρι, έκοψε το συρματόπλεγμα του συνεργείου και μπήκε μέσα. Ο ιδιοκτήτης ακούγοντας τον συναγερμό βγήκε έξω να δει τι είχε συμβεί. 

Εκεί αντίκρισε τον 40χρονο με τον οποίο άρχισε να καβγαδίζει. Οι δυο τους μάλιστα πιάστηκαν στα χέρια και πάνω στην πάλη, έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα νε πέσει νεκρό το θύμα. 

Αχικά ο ιδιοκτήτης ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι δε γνώριζε ποιος πυροβόλησε, όμως οι κάμερες που έχει στο συνεργείο του κατέγραψαν τα πάντα κι έτσι αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι πάνω στον καβγά και στην προσπάθειά του να αμυνθεί, έπεσαν οι πυροβολισμοί. 

Δράστης και θύμα εδώ και πολύ καιρό είχαν προσωπικές διαφορές. Η κατάσταση για τον ιδιοκτήτη του συνεργείου είχε γίνει ανυπόφορη και είχε καταφύγει στη δικαιοσύνη, με αποτέλεσμα να επιβληθούν ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του θύματος, απαγορεύοντάς του να πλησιάζει τον δράστη. Εκείνος όμως δεν υπάκουσε με αποτέλεσμα να έχει την τραγική αυτή κατάληξη. 

Πριν από μερικούς μήνες είχε εκδηλωθεί φωτιά στο συνεργείο αυτοκινήτων και είχαν καεί κάποια αυτοκίνητα, ενώ είχαν γίνει καταγγελίες για εμπρησμό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top