Δίκη Τοπαλούδη: «Ήταν μεγάλη βλακεία, θα μας τιμωρήσει ο Θεός»

Συμπληρωματική κατάθεση του πατέρα της Ελένης ζητά η εισαγγελέας

Σε βαρύ κλίμα συνεχίζεται η δίκη για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη με την κατάθεση υπαλλήλου του Λιμενικού Σώματος, ο οποίος μετέφερε όσα του είχε πει ο Ροδίτης κατηγορούμενος, όταν συνελήφθη πρώτη φορά. 

Μάνα Τοπαλούδη: Η απάντηση στη δήλωση της μάνας του Ροδίτη

«“Ήταν μεγάλη βλακεία θα μας τιμωρήσει ο Θεός», αυτή ήταν η απάντησή του, σύμφωνα με τον Λιμενικό, όταν ρωτήθηκε γιατί σκότωσαν την άτυχη φοιτήτρια. 

«Αν χειρουργείτο η Ελένη Τοπαλούδη πιθανόν να είχαμε μία περίπτωση Μυρτούς»

Όπως είπε, οι δύο νεαροί έλεγαν την ίδια ιστορία με διαφορετικό πρωταγωνιστή, ρίχνοντας ο ένας στον άλλον την ευθύνη. 

«Μου είπε ότι πήγαν και οι τρεις (σ.σ. οι δυο κατηγορούμενοι  και η Ελένη Τοπαλούδη) στο εξοχικό του και ότι έκαναν μαζί της σεξ» κατέθεσε ο μάρτυρας και συμπλήρωσε πως, σύμφωνα με όσα του είπε ο κατηγορούμενος, το σκηνικό άλλαξε όταν η Ελένη ανέφερε πως ο Ροδίτης ήταν καλύτερος από τον 20χρονο.

Μητέρα Έλληνα κατηγορούμενου: «Ως μητέρα στέκομαι δίπλα στο παιδί μου»

«Μου είπε ότι τότε ο αλλοδαπός της τράβηξε ένα κροσέ και εκείνη λιποθύμησε. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της τους είπε ότι θα τους πάει στην αστυνομία και ο αλλοδαπός κατηγορούμενος πήρε ένα σίδερο  και την χτύπησε στο κεφάλι», πρόσθεσε ο Λιμενικός.

Ένταση στη δίκη Τοπαλούδη: «Την πέταξαν ζωντανή στον γκρεμό»

Ο Ροδίτης ισχυρίστηκε πως ο συγκατηγορούμενός του, του είπε μετά το χτύπημα με το σίδερο ότι έπρεπε να το τελειώσουν. 

«Ήταν ακόμη ζωντανή. Η Ελένη τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο αλλά εκείνοι την πέταξαν στα βράχια. Ήξερα ότι είχε μια αδελφή και επειδή έχω και εγώ, τον ρώτησα: Γιατί το κάνατε αυτό; Ήταν μεγάλη βλακεία, μου είπε, ο Θεός θα μας τιμωρήσει», ανέφερε ο μάρτυρας.

Μητέρα Τοπαλούδη: «Να χαίρεστε τον δολοφόνο σας!»

Περιέγραψε ακόμα πώς μαζί με τον συγκατηγορούμενό του από την Αλβανία βασάνισαν την Ελένη Τοπαλούδη. 

«Μα είπε πως ο ένας κρατούσε τα χέρια της κοπέλας και ο άλλος τη χτυπούσε με το σίδερο. Όταν τον συλλάβαμε ήταν πολύ επιθετικός. Χτυπούσε τις πόρτες και μας έβριζε, μας έλεγε ότι αν δεν είχε χειροπέδες θα μας έδειχνε, κ.α. Ο δεύτερος κατηγορούμενος ήταν ψυχρός και ήσυχος», είπε ο Λιμενικός. 

Σημειώνεται ότι η δίκη ξεκίνησε με δίωρη καθυστέρηση γιατί οι αστυνομικοί δεν είχαν ειδικούς ανιχνευτές μετάλλων, ώστε να ελέγχονται οι παρευρισκόμενοι στη δικαστική αίθουσα. Οι δικαστές της έδρας έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους, ενώ η εισαγγελέας είπε πως θα αναζητηθούν ευθύνες. 

Συμπληρωματική κατάθεση του πατέρα της Τοπαλούδη ζητά η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας ζητά να καταθέσει συμπληρωματικά ο πατέρας της Τοπαλουδη, καθώς είχε αφήσει υπονοούμενο σε προηγούμενη συνεδρίαση ότι θα έπαιρνε όπλο.

«Τα αδικήματα δεν αφορούν μόνο στην οικογένεια σας, αλλά και στην κοινωνία. Το πως διαχειρίζεστε τον πόνο σας είναι προσωπική σας υπόθεση, αλλά θα ήθελα μια διορθωτική δήλωση για το όπλο», δήλωσε η εισαγγελέας.
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top