Μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ: Χαμόγελα και αισιοδοξία για την υγεία του

Όλο και καλύτερα χάρη στη γονιδιακή θεραπεία

Σε πρωτοχρονιάτικο "θαύμα" εξελίσσεται η ιστορία του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, καθώς παρουσιάζει καθημερινά βελτίωση. Το νέο έτος θα τον βρει στο νοσοκομείο της Βοστώνης, όπου αναρρώνει μετά την γονιδιακή θεραπεία στην οποία υπεβλήθη. 

Στο Αμβούργο τα αδέλφια της Αλεξίας - Αισιοδοξία για τον Παναγιώτη Ραφαήλ

Το 2019 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον Παναγιώτη - Ραφαήλ, όμως τα κατάφερε και βγαίνει νικητής. 

Ο μικρός «ήρωας» που συγκίνησε όλη την Ελλάδα με την περιπέτεια της υγείας του, στέκεται στα πόδια του κι απολαμβάνει την φροντίδα των γονιών του, αλλά και την αγάπη όλου του κόσμου!

Υποβλήθηκε στη γονιδιακή θεραπεία ο Παναγιώτης-Ραφαήλ

Η ιστορία του άγγιξε τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, ο οποίος τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο της Βοστώνης. 

Έλληνας καθηγητής του Χάρβαρντ ο γιατρός του μικρού Παναγιώτη Ραφάηλ

«Όλη η αγάπη του κόσμου στην Ελλάδα και της Ομογένειας η αγάπη ήταν συγκεντρωμένη σε εκείνα τα δωματιάκια. Ήταν ασύλληπτος ο λόφος των παιγνιδιών ,τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια, το παράθυρο, τα δύο δεντράκια που είδα, χριστουγεννιάτικα, η αγάπη των ανθρώπων αυτών», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Γονείς Παναγιώτη Ραφαήλ: «Σας ευχαριστούμε... Σας αγαπάμε!»

Χάρη στη γονιδιακή θεραπεία, στην οποία υπεβλήθη, ο μικρός τα πηγαίνει κάθε μέρα όλο και καλύτερα. Κουνάει τα χεράκια και τα ποδαράκια του, παίζει με παιχνίδια και ζει τη μαγεία των Χριστουγέννων. 

«Αυτό που είδα, που τρελάθηκα είναι ότι το παιδάκι αυτό κουνούσε τα χέρια του και τα πόδια του.  Ένα παιδάκι που δεν μπορούσε να στρίψει, δεν μπορούσε να στηρίξει το κορμάκι του, δεν μπορούσε να στηρίξει την κεφαλή του προς τα μπρος, ένα παιδάκι που μου κούναγε ποδαράκια, χεράκια, που έπαιζε με τα δυο του χεράκια σε εναλλασσόμενα φώτα  για ένα παιχνίδι μπροστά του που του έστειλαν οι ομογενείς με εναλλασσόμενα φώτα», είπε ο κ. Τράγκας.

Μέσα στα ματάκια του μπορεί κανείς να διακρίνει τη μαγεία του θαύματος που βιώνει ο μικρός και η οικογένειά του.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top