Στο Αμβούργο τα αδέλφια της Αλεξίας - Αισιοδοξία για τον Παναγιώτη Ραφαήλ

Οι μικροί μαχητές της ζωής δίνουν καθημερινό αγώνα για την υγεία τους

Είχαν να δουν την αδελφούλα τους από το καλοκαίρι. Το ταξίδι στο Αμβούργο, στο κέντρο αποκατάστασης που βρίσκεται η μικρή Αλεξία, ήταν το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα.  Μόλις την είδαν την έσφιξαν στην αγκαλιά τους, τη γέμισαν με δώρα και εκείνη τους χαμογέλασε. 

Υπόθεση 8χρονης Αλεξίας: Κατάσχεται η περιουσία του 54χρονου κατηγορούμενου

«Χαρήκανε πολύ τα αδελφάκια της και η Αλεξία πάρα πολύ το κοριτσάκι που τα είδε μετά από τόσο καιρό. Την πιάσανε, τη φιλήσανε , την αγκαλιάσανε. Πώς να μην είμαι συγκινημένος;» περιγράφει ο πατέρας της μικρής Αλεξίας. 

Κάθε μέρα που περνάει για τη μικρή Αλεξία, που χτυπήθηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα το περασμένο Πάσχα στις Θεσπιές, είναι ένας αγώνας, μία μεγάλη μάχη, όπως λέει ο πατέρας της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Δε μας έχουν πει τίποτα ακόμα οι γιατροί, γιατί είναι νωρίς ακόμα . Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας , πολύ δρόμο . Κάνει τη θεραπεία της , φυσικοθεραπεία, λογοθεραπεία , εργοθεραπεία κάθε μέρα το πρόγραμμά της κανονικά. Είναι εκεί πέρα όλοι οι γιατροί καλοί, οι νοσηλευτές όλοι, δόξα τω Θεό. Είναι και οι Έλληνες εδώ πέρα που βοηθάνε τη σύζυγό μου , έρχονται κάθε μέρα και από ένας Έλληνας» σημειώνει ο πατέρας της.

Αισιοδοξία για τον Παναγιώτη Ραφαήλ

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τώρα, ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, μετά την πρωτοποριακή θεραπεία που έκανε στο νοσοκομείο της Βοστώνης, συνεχίζει να αναρρώνει και να γεμίζει αισιοδοξία τους γονείς του.   

Έλληνας καθηγητής του Χάρβαρντ ο γιατρός του μικρού Παναγιώτη Ραφάηλ

«Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και εμείς ακόμα περισσότερο γιατί βλέπουμε το παιδί μας μέρα με τη μέρα να δυναμώνει. Θέλουμε να έρθει η μέρα και πλησιάζει αυτή η μέρα που το παιδί μας θα μπορεί να δέχεται φίλους και να αγκαλιάζει συγγενείς, φίλους, παιδιά και να παίζει μαζί τους.Πλησιάζει αυτή η μέρα» λέει ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ.

Το δωμάτιο του μικρού ήρωα είναι πλημμυρισμένο όχι μόνο από δώρα αλλά και από την αγάπη του κόσμου και επιθυμία όλων είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα νικητής. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top