Η Ελληνική Ηγεσία εξάγεται διεθνώς

Στις 4 Δεκεμβρίου η πρώτη ανοιχτή συνάντηση ηγεσίας από την inwards

Inwards
O Γιάννης Κουτσουμάρης, Master Leadership Coach& Managing Partner της inwards

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται από τα ανώτατα στελέχη η πρώτη ανοιχτή συνάντηση ηγεσίας από την inwards με τίτλο “The Unspoken Truths of Leadership” που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 4 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο King George.

Η συνάντηση θα ανοίξει με χαιρετισμό του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και ομιλίες από τους κυρίους Γιώργο Ξηρογιάννη – Αναπληρωτή Γεν. Δ/ντη ΣΕΒ, Αντώνη Γκορτζή – Πρόεδρο Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιχειρηματικής Ηθικής, και Τιμ Ανανιάδη – Διευθύνοντος Συμβούλου Ομίλου Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρετανία.

Στη συνάντηση, οι Έλληνες Leadership Coaches, με διεθνή εμπειρία σε θέματα ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων, Γιάννης Κουτσουμάρης – Master Leadership Coach και Ιωάννα Κωνσταντίνου – Leadership Coach & Doctoral Researcher μιλούν για πρώτη φορά δημόσια και:

1. Παρουσιάζουν μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον μετασχηματισμό της αντίληψης του ηγέτη, για τις πιο κρίσιμες περιοχές της άσκησης του ρόλου του, η οποία βασίζεται αφενός στη βιωματική εμπειρία χιλιάδων ωρών στην υποστήριξη ηγετών και ηγετικών ομάδων και αφετέρου στις πιο σύγχρονες επιδράσεις των επιστημών της Ψυχολογίας, της Φιλοσοφίας, της Νευροεπιστήμης και των Μαθηματικών.

The Unspoken Truths of Leadership Από Την Inwards

2. Αναλύουν τα αποτελέσματα της πρόσφατης έρευνας με τίτλο “Leadership in the Greek Context” η οποία παρουσιάστηκε στο 15ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που πραγματοποιήθηκε στην Πορτογαλία στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2019 και είναι σχεδιασμένη για να συμπληρώσει και να διορθώσει επιστημονικά τη βιωματική εμπειρία.

3. Συζητούν με τους συμμετέχοντες όσα δε συζητιούνται δημόσια και ξεκινούν ένα διάλογο που αλλάζει το διάλογο για την ίδια την ηγεσία. Η συνάντηση απευθύνεται σε Γενικούς Διευθυντές και Ανώτατα Στελέχη από την Ελληνική καθώς και Έλληνες Επιχειρηματίες. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και για τη συμμετοχή απαιτείται αίτηση χορήγησης προσωπικής πρόσκλησης: https://www.eventora.com/en/Events/unspoken-truthsleadership

«Όλα αυτά τα χρόνια οι Έλληνες CEOs αποτύπωσαν και μοιράστηκαν μαζί μας πρακτικές που κατέστησαν τις επιχειρήσεις τους βιώσιμες στα δύσκολα χρόνια της κρίσης. Είναι τιμή για μας που μας εμπιστεύτηκαν να επεξεργαστούμε τον πλούτο που οι ίδιοι μας προσέφεραν μέσα από τις πιο προσωπικές τους διαδρομές» δήλωσε η επικεφαλής της έρευνας Ιωάννα Κωνσταντίνου, Leadership Coach & Doctoral Researcher.

«Οι Έλληνες CEOs αξίζουν να αναδειχθούν ηγέτες στο χώρο της παγκόσμιας ηγεσίας. Τα λόγια και τα έργα τους αποτελούν αντικείμενο θαυμασμού και μπορούν να τροφοδοτήσουν τη διεθνή κοινότητα ανωτάτων στελεχών με έμπνευση, παραδείγματα και στρατηγικές που στηρίζονται στο ρεαλισμό και ξαναγράφουν την αλήθεια για την άσκηση ηγεσίας» δήλωσε ο Γιάννης Κουτσουμάρης, Master Leadership Coach & Managing Partner της inwards.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top