Στο κόκκινο οι μεταναστευτικές ροές: Κάτοικοι έστησαν μπλόκο στη Νάουσα

Νέες αφίξεις σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά

«Καζάνι που βράζει» είναι το μεταναστευτικό-προσφυγικό στη χώρα μας, με τις ροές να αυξάνονται καθημερινά και τις αντιδράσεις τόσο στα νησιά όσο και την ηπειρωτική χώρα να αγγίζουν «κόκκινο».

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση αποσυμφόρησης των νησιών, με τις αφίξεις μεταναστών στο λιμάνι του Πειραιά να είναι καθημερινές.

Αποκλειστικό STAR - Προσφυγόπουλα θα φοιτήσουν σε 1314 ελληνικά σχολεία

Μελίσσια: Έντονες αντιδράσεις για την εγκατάσταση προσφύγων

Σήμερα έφτασαν 80 πρόσφυγες και μετανάστες από τη Λέσβο με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διαγόρας».

Επίσης, στο λιμάνι του Πειραιά πρόκειται να καταπλεύσει και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Blue star 2 μεταφέροντας 75 πρόσφυγες και μετανάστες από την Κάλυμνο.

Και στις δύο περιπτώσεις οι πρόσφυγες και μετανάστες αναμένεται να επιβιβαστούν σε λεωφορεία με προορισμό δομές φιλοξενίας.

Μπλόκο κατοίκων στη Νάουσα

Την ίδια στιγμή στη Νάουσα, κάτοικοι συγκεντρώθηκαν τα μεσάνυχτα προκειμένου να εμποδίσουν την διέλευση περίπου τριών λεωφορείων με μετανάστες και πρόσφυγες, στήνοντας μπλόκο στην είσοδο της πόλης. Περίπου στη 1 τα ξημερώματα ενημερώθηκαν ότι δε θα έρθουν πρόσφυγες στην περιοχή και αποχώρησαν με τα αυτοκίνητά τους.

Σκύδρα: Απειλούν να πάρουν τα όπλα οι κάτοικοι για τους πρόσφυγες

Δύσκολη νύχτα στα Γιαννιτσά: «Μπλόκο» κατοίκων σε πρόσφυγες

Πηγή φωτογραφίας: vimapress.gr

Με κομβόι έκαναν διέλευση από κεντρικούς δρόμους μπροστά από τα ξενοδοχεία που φιλοξενούν πρόσφυγες, κάνοντας στάση θέλοντας να στείλουν μήνυμα ότι πρόσφυγες δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην περιοχή τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top